[組團約戰] 想组团~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

ANMA房自己去也能体验,现在想试试KTV,
纯自由组团玩,小弟会说一点韩语,有志同道合的师兄可看资料联系,费用AA。

一個人低消費一點去只有吹不能搞的北倉洞式ktv吧 8點前10幾萬就可以 而且女生比較年輕好看
Billychanming 發表於 2019-9-17 15:55
一個人低消費一點去只有吹不能搞的北倉洞式ktv吧 8點前10幾萬就可以 而且女生比較年輕好看

一句话就能体现出师兄是老司机了。有好地方推荐么?  因为不会经常去所以价格都算能接受吧,30以内都还好,其实重点是小姐姐年轻漂亮,哈哈。是普遍棒球场都会贵一些是吗?
Billychanming 發表於 2019-9-17 14:55

其實去有2茶項目嘅店家,2人同行唔會便宜好多。組團玩唔係個個男仔都咁開放,係K房比個女仔服務緊,旁邊有其他陌生男生睇住,我冇膽咁樣玩,情願比單兵價。
Winston91 發表於 2019-9-17 16:22
其實去有2茶項目嘅店家,2人同行唔會便宜好多。組團玩唔係個個男仔都咁開放,係K房比個女仔服務緊,旁邊有其他陌生男生睇住,我冇膽咁樣玩,情願比單兵價。

其实我就是觉得自己放不开~ 有点初哥的感觉,想看看师兄们一般在这种地方是如何操作的~ 我看了下价格确实差不了多少,组团去尝试OP也可以,交流下心得~ 也可以先喝杯酒,交朋友~然后就不是陌生男生啦。哈哈。
回復 huanghzz9 ##1 的帖子

我也很好奇,每次去首爾出差單兵都是anma房體驗, full salon這塊一直都沒門路很神祕...
huanghzz9 發表於 2019-9-17 15:19
一句话就能体现出师兄是老司机了。有好地方推荐么?  因为不会经常去所以价格都算能接受吧,30以内都还好,其实重点是小姐姐年轻漂亮,哈哈。是普遍棒球场都会贵一些是吗?

full salon都有棒球場的 3-4人去最便宜 1人去8點前去28-30萬在加上 2次給小費大概就35萬
但小姐就一定沒opi的年輕
沒棒球場的 最後是房間吹出來 當然比較便宜
Winston91 發表於 2019-9-17 15:22

1人費用35萬 2人50萬 便宜好多
huanghzz9 發表於 2019-9-17 15:47
其实我就是觉得自己放不开~ 有点初哥的感觉,想看看师兄们一般在这种地方是如何操作的~ 我看了下价格确实 ...

opi不能組團的 就江南地區 2個一起還好 3個已經有難度了
Billychanming 發表於 2019-9-17 17:24
1人費用35萬 2人50萬 便宜好多

咁樣就要揾埋個死黨一齊玩。
Billychanming 發表於 2019-9-17 17:24
opi不能組團的 就江南地區 2個一起還好 3個已經有難度了

Opi唔可能好似香港玩一樓一咁樣,一大班人洗樓按鐘仔吧,太高調嘅話,最後可能唔比外國人玩。
Billychanming 發表於 2019-9-17 18:23
full salon都有棒球場的 3-4人去最便宜 1人去8點前去28-30萬在加上 2次給小費大概就35萬
但小姐就一 ...

两次小费是什么情况? 给经理还是给小姐? 两人怎么就降到了50了 ? 看到的宣传基本上两人就每人少2W的样子~
huanghzz9 發表於 2019-9-17 21:23
两次小费是什么情况? 给经理还是给小姐? 两人怎么就降到了50了 ? 看到的宣传基本上两人就每人少2W的样子~

給服務人員 看時段1人和2人價 都不同
Winston91 發表於 2019-9-17 17:49
Opi唔可能好似香港玩一樓一咁樣,一大班人洗樓按鐘仔吧,太高調嘅話,最後可能唔比外國人玩。

opi同樓鳳有分別 唔係中介所講咁一樣
休息室先係樓鳳 唔好比中介帶左去休息室扮opi 收多錢
Billychanming 發表於 2019-9-17 21:52
opi同樓鳳有分別 唔係中介所講咁一樣
休息室先係樓鳳 唔好比中介帶左去休息室扮opi 收多錢

謝謝師兄講解,又學到新嘢。
Winston91 發表於 2019-9-17 22:05
謝謝師兄講解,又學到新嘢。

opi當係援交
休息室=馬檻 可以一班人行動,之前就同過幾個師兄一齊去
回復 Billychanming ##2 的帖子

喜欢这种玩法希望下次能一起去啊
回復 Billychanming ##2 的帖子

请问有具体位置或者网站吗?谢谢
Billychanming 發表於 2019-9-17 22:42
opi當係援交
休息室=馬檻 可以一班人行動,之前就同過幾個師兄一齊去

"Opi當係援交"講開援交我就諗到日本妹,師兄嘅意思係指Opi上班嘅韓妹好似日本援交妺後生又好索?定係玩法都差唔多?
日本援交玩法多數出街食飯,如果有下文先搵時鐘酒店攪掂。但Opi玩法我理解只係上去女仔嘅studio打炮。我有冇諗錯?
回復 Winston91 ##4 的帖子

師兄如果你去anma玩過club mode, 在咁開放嘅環境搞嘢,還會怕在k吹嗰幾分鐘?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:21