[住宅/民型私竇] 新發利情報吹水區 (2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼續
403右頭門瘦底大波喎
今日洗完、608尾3房唔覺得係陀地、請問Karen 係咪放假?!另想請305內面有兩間連房寫陀地、右手邊果個係咪之前前上環錦邦1/f 嘅yoyo?
剛剛12點食完4樓大波泰妹,諗住睇下近LIFT泰妹巷最埋邊果幾條女,見KEEP住有客

點知等左陣,有班戴口罩南亞人上黎,拎晒木棍扑爛晒D CCTV,係咁喝D師兄走

真係第一次
回復 Venom ##4 的帖子

咁得人驚?
我見成日有南亞仔去亂拍門禁鐘然後同囡囡嘈交。關唔闗事呢。

Karen -->goto 406 now

305內面有兩間連房寫陀地、右手邊果個係咪之前前上環錦邦1/f 嘅yoyo <--Yes

mimi_ma 發表於 2019-9-20 11:32
Karen -->goto 406 now

多謝巴打呀、Karen 即係406頭房?佢對腳都有紋身?尋日有㩒見佢身材勁又響4樓以為係泰於是冇入到,其實未試過Karen 想試下佢呀
咁唔知305左邊個陀地又係邊位呢?
dogdog169 發表於 2019-9-20 15:27
多謝巴打呀、Karen 即係406頭房?佢對腳都有紋身?尋日有㩒見佢身材勁又響4樓以為係泰於是冇入到,其實未試過Karen 想試下佢呀
咁唔知305左邊個陀地又係邊位呢?

食佢前, 你有冇睇REPORT .....到時 DM 唔好嘈
305 未答左你 係 KP 1樓右一(未裝修前)
mimi_ma 發表於 2019-9-20 16:08
食佢前, 你有冇睇REPORT .....到時 DM 唔好嘈

呢邊都見到mimi兄
Venom 發表於 2019-9-20 01:11
剛剛12點食完4樓大波泰妹,諗住睇下近LIFT泰妹巷最埋邊果幾條女,見KEEP住有客

點知等左陣,有班戴口罩南亞人上黎,拎晒木棍扑爛晒D CCTV,係咁喝D師兄走

係咪403B果個?
mimi_ma 發表於 2019-9-20 16:08

我知Karen 好串嘛,有dm準備、但肯定未試過佢、點都要試下。
305有兩間連房都寫陀地、mimi兄confirm左右邊果一個係yo-yo 但左邊果一個我冇機會㩒因長時間反牌
唔知mimi 兄知唔知佢係邊一位呢?
回復 豬狗下海 ##5 的帖子

我覺得似黑社會掃場多D
回復 Nicolae216 ##10 的帖子

唔記得咩號碼喇 阿女著黑背心黑牛仔短褲 短髮 半真波
dogdog169 發表於 2019-9-20 23:54
我知Karen 好串嘛,有dm準備、但肯定未試過佢、點都要試下。
305有兩間連房都寫陀地、mimi兄confirm左右 ...

前KP學生妹?
dogdog169 發表於 2019-9-20 23:54
305有兩間連房都寫陀地、mimi兄confirm左右 ...

右邊係以前kp學生妹
左邊以前係富士做過一排 建議問好時間價錢先好入 要有心理準備會催鐘
Karen我又覺得無乜野啵 幾好砌
回復 傑克遜 ##15 的帖子

帥兄,錦邦裝修前右一是学生妹,右二是 Ling/YoYo, 後來去了富士 16 樓,左边胸有紋身,是不是這位.
回復 傑克遜 ##15 的帖子

金色頭髮
回復 mimi_ma ##8 的帖子

帥兄,錦邦裝修前右一是学生妹,右二是 Ling/YoYo, 後來去了富士 16 樓,左边胸有紋身,金色頭髮,是不是這位.
benchauchau 發表於 2019-9-21 13:05
回復 mimi_ma ##8 的帖子

帥兄,錦邦裝修前右一是学生妹,右二是 Ling/YoYo, 後來去了富士 16 樓,左边胸有紋身,金色頭髮,是不是這位.

話說 學生妹去左發利
回復 Nicolae216 ##19 的帖子

剛去過,兩个都吾見

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 21:19