[LB專區] 嘗試入道第一次叫鵝

回復 Alandavid ##8 的帖子

真係好女人,那種媚態,我在ex身上也少見
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜c兄初嘗魔道就咁著迷,仲將性能力提升返,鵝真係好容易令人興奮

回復 kan36189 ##9 的帖子

會呀,雖然還身左泰國,這兩天還是休息了

回復 thai_9989 ##10 的帖子

一定要歸功各位師兄,平日提供資料過程,看多了反抗感少了,加上環境氣氛,身體便做了。

回復 tyloh ##11 的帖子

那箅是天份,過往也是跟大部份男人一樣,聽到人妖便搖頭。可能是年紀的關係,人一世物一世,無害的為何不嘗試。

回復 荼記常客 ##12 的帖子

比人入相信還要一段日子,
如我所講她有心還是意外不重要了,我level低要求也低,就當真的是意外吧。

回復 comeonjames ##13 的帖子

那刻真的沒心理交戰,真的很自然便將賓周放入口,好像眼女友時食西一樣,自然舉動。
現在終於知道被含好舒服,但含的那方是辛苦的。真的懂了。
可能第一次太刺激先可以起兩Q,轉返囡囡便不知了

回復 kkwong1966 ##14 的帖子

不相干,只求開心,可以便試不可便由它。

回復 CHUN_8KM ##22 的帖子

有波有撚真是很特別,回想也會扯旗

回復 potatochip ##29 的帖子

希望c兄下次可以滿足入洞,搵到個一樣好feel又好服務嘅鵝

是另一境界,好多人好抗拒,我都未試過,希望下年再去曼谷,認真試一次。
我估叫外賣比較容易接受到,帶住隻鵝行街驚俾人四圍望。

荼記常客 發表於 2019-9-22 11:41
多謝分享,不過如果LB上門,唔帶ky,算唔算不專業?令人覺得有心避開被入後門。
更莫講話樓主若果想試吓比人入後面,亦一定冇可能成事。

有師兄曾教路.玩妖或女一定要自己帶潤滑液.我試過蛇美D女同ob妖都無帶.免麻煩自備最好

hungyiu 發表於 2019-9-22 15:21
有師兄曾教路.玩妖或女一定要自己帶潤滑液.我試過蛇美D女同ob妖都無帶.免麻煩自備最好

謝謝意見.
我都覺得有備無患, ky.
上次嗰外賣女上酒店, 佢都WhatsApp我問有冇套,佢話得一個,問唔夠佢可以去七仔買。
睇嚟去曼谷前要自備定呢兩樣嘢就玩得盡興

Btw, how could you distinguish lb and real lady? Will it be hard?

恭喜師兄從此踏上斬妖除魔的道路

strong and good luck of ching

須然未入洞,但起碼解鎖左一項成就

回復 CHUN_8KM ##30 的帖子

成師兄貴言

回復 荼記常客 ##31 的帖子

説的也是,街外人只是一眼,已心驚驚,想想要帶回酒店,所有大堂員工也看到,酒店又不是住一晚,不敢想像,只嘆自己道行太淺,還有太多要學習。

回復 hungyiu ##32 的帖子

學到野了,多謝師兄