[柬埔寨] 暹粒夜遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以下全部美元計,簡短報告一下暹粒的行程,昨天晚上7點幾朋友帶我去了 Top town ktv,帶出街三個鐘$80 朋友說遊客一般開價$100 啲女唔係好得,走人。之後去了 Khmer pub st.,起碼有十間,啲女坐哂出門口,加埋過百都有,地址見圖二,當時大約八點,遊客價大約$20一個鐘,如果夜D去,女女或肯過夜,建議去邊度都叫 grabtuktuk 好方便,去到成個紅燈區咁,好易認。太早,朋友帶我去吃飯,小喇叭,食飯都有女陪,我的右手是我朋友,左邊條女陪食飯到酒店一點離開,比左$100。我朋友話我比多左,但我覺得很值。
今天去左 Patinum KTV, 就在 昨晚 pub street 附近,房 $10 一個鐘,女坐檯 $8.00 一個,坐左一個鐘,四罐啤酒,兩個人埋單$37.00。女女 st $100,講到 $80。lt $150。女女另小費 $10,其他人 $1-$2。
這個塲萛多女,質素也不錯,基本英語。
現在坐左係 skybar,冇料到靜英英,樓下是 KTV,得幾條女坐係度,扒扒地。總結暹粒都有靚女,而且不少但扁黑,一般 AB cup,C 就不錯了。
以上資料希望其他師兄有用。 7D48C502-BA2A-43E1-B4CA-050264EADFC2.png 75D54A48-F76A-482F-B78E-47DBD0080342.png 7B49D27D-7566-41B6-AE79-2E2D84AC5675.png 6B5BC8FE-326E-4FEC-BDC2-87D9CE3C7D85.jpeg 4814933D-D971-45A4-8E1D-3B611FBE3B9A.jpeg ACE26F64-AD35-4168-87A8-A9D4CBDB18AF.png E87902A8-0BFA-4155-A6FE-9617ED046827.jpeg 10F682E6-21B3-47F0-9B23-72057B5604D3.jpeg
THX FOR sharing,VERY USEFUL!
回覆 讚好 不讚 使用道具

去那邊可以順手看看古蹟

好撚ugly

回復 howardeva ##3 的帖子

玩唔落啊兄弟

真係好驚嚇

請問陪食飯店名,即是邊張地圖?
樓主比$100,朋友話比貴左,咁正常價是多少?

睇相食唔落,但謝謝分享

roadpeople 發表於 2019-9-28 10:13
真係好驚嚇

請問陪食飯店名,即是邊張地圖?

Classic 2。當地人50-60 已經有交易。

nice report sharing

睇相好似一般般咁哦~~~~~~

多謝師兄介紹 有機會真係要去試下

師兄 佢個樣 唔係好掂喎

之後去了 Khmer pub st.,起碼有十間,啲女坐哂出門口,加埋過百都有,地址見圖二,當時大約八點,遊客價大約$20一個鐘,如果夜D去,女女或肯過.
師兄,請問廿元美金包甚麼?

dangerousbaby 發表於 2019-10-28 10:35
之後去了 Khmer pub st.,起碼有十間,啲女坐哂出門口,加埋過百都有,地址見圖二,當時大約八點,遊客價大約$20一個鐘,如果夜D去,女女或肯過.
師兄,請問廿元美金包甚麼?

包扑野。上次問帶條女出去5個鐘開我100。

howardeva 發表於 2019-10-28 12:17
包扑野。上次問帶條女出去5個鐘開我100。

謝師兄,包房嗎?bar fine另付嗎?多少錢?謝謝大大。小弟農曆年去。

謝謝您師兄
上次自己一人去找TOP KTV
但是沒找到
下次再去找

回復 howardeva ##1 的帖子

not a good place, forget this country la

看來柬埔寨比較不吸引人吶

多謝師兄分享。

Thanks information

謝謝報告分享