[LB專區] 泰妖報告 好味好吃番尋味

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

卒之都得閒打報告,個日去到bkk下午!見有時間淨,又累累地,係酒店訓番陣,因為小弟好怕熱,所以都不願行出去行下,時間晚上7點幾,見悶悶地,去cowboy行個圈,太早無乜料到,跟住去左一間在soi15 既Hollys Coffee 飲杯野坐下,順便打發下時間,跟住又on99去蛇尾hea一陣!

蛇尾d女,都ok既,不過目標係妖,到了9點幾,時間差不多行去nana途中,有件黑妹幾好,又大波,決定上前去攞Line先,諗住睇下這旅程屌黑妹,去到nana plaza都係個d,由上面掃番落地下,經過ob都幾正d妖,不過無入,10點幾鐘,然後手機突然有隻ok既妖say hello ,咁啱又啱胃口,傾價問幾時到,然後就番酒店等開波!

一上到來,隻妖超瘦,我諗得45幾kg左右,又夠高,入到來當然整個抱抱抽水,然後佢去沖涼,出來上床,隻妖好瘦好好攬,一輪前奏,上套入,妖精張開雙腿好配合,一d都唔會縮,佢話好鐘意比人屌,見佢抬到雙腿咁高,好容易就入到盡,我還問佢你會不會痛架,佢話like , 途中佢話個肚有d唔舒服要去廁所,雖然我興高采烈咁屌緊,但都要讓他處理好先,怕佢係床標屎,到時就真係大獲,這隻妖精是我入道以來算係數一數二好屌個個,把我的情慾都發洩在她身體上,直頭可以鋤落去,大大力,連我自己都屌到痛,何況佢,但佢話好鐘意,然後話一齊射,我射 佢又chok自己,好享受!事後呵左佢幾分鐘先去沖涼,因為好似小鳥依人咁,唔捨得佢感到痛楚,跟住沖完涼訓左陣,慢慢唔急,然後過一陣佢走,比$!
報告完!
唔好拿圖尋人,做番個有品之人,謝謝觀嘗!
謝謝分享!
圖中囡囡係line搵?正喎!有運👍🏻
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾好樣,食得落

禾最鍾意睇嘅LB包膠🤣🤣🤣

nice LB ching so lucky

師兄,有妖會主動say hi請問是那一apps?

荼記常客 發表於 2019-9-24 14:13
謝謝分享!
圖中囡囡係line搵?正喎!有運👍🏻

Line邊有野食ga. 梗係V7 la....

隻妖好有囡囡味,响街見到,都唔知道係妖。

1314.ww 發表於 2019-9-24 15:08
隻妖好有囡囡味,响街見到,都唔知道係妖。

玩過妖既C兄,實分得出

Ching, thanks for the report, how much is the damage?

師兄幾錢埋單?

hebe003 發表於 2019-9-24 15:55
師兄幾錢埋單?

3500  ST

jcp549 發表於 2019-9-24 15:53
Ching, thanks for the report, how much is the damage?

3500 ST

師兄食到好野

又係幾靚wo, 肯比用力屌既妖難搵 有時插到d妖一臉痛苦咁都無咩mood屌

Kimchen 發表於 2019-9-24 14:22
禾最鍾意睇嘅LB包膠🤣🤣🤣

梨記著年底前出返份lb包膠

降妖伏魔 老司機

Myenchih 發表於 2019-9-24 17:56
降妖伏魔 老司機

不算老司機,還在搜索好玩的地方中.....

隻妖好正