[一夜情] 試學生妹外賣

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

登錄/註冊後可看大圖

去台灣玩,搵返早兩年個agent
咁偶然去台北都會搵呢個agent,感覺老老實實,D 女無話同相差好遠,
咁就繼續用呢個囉

叫佢介紹俾我
今次介紹左個學生妹
我本身講左要瘦,之後俾左呢個我

相頭7分, OK樣,純得黎少少lady
皮膚 9分 台妹梗係白啦
技術 6分 有待調校,但parttime 有時技術唔太好都好合理
車牌 有

台妹同港女分別,台妹真係表面好嗲,但玩個陣又幾放,好多水
功夫叫還好,當然唔係高手,但就係鍾意佢個種純情,
車牌要慢慢考,始終台妹比較慢熱
但好玩既
價錢唔平,但一次半次玩件兼職學生妹,我覺得OK啦
原來學生妹要搵錢,平時做竉物店part time,呢排暑假唔駛點返學,夜晚又偷出黎返工咁囉

趁佢岩岩沖完涼,偷偷地影既

如果有興趣大家自己搵agent吧, 俾個agent wechat同line你吧
WX : pea668
1ine : aaatea
好吸引
多謝曬師兄,記低咗Agent聯絡, 過到去會揾佢
回復 taimei ##1 的帖子

That's very helpful C Hing.
Hope the agent's information is still valid.?.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:06