[新兵問路] 请问香港俄罗斯妹的服务怎样啊?yin w ei在香港区发不...

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

请问香港俄罗斯妹的服务怎样啊?因为在香港区发不了贴...
要到香港公干,所以借此问问,多谢晒!
主題先存放在泰區,一兩天後主題將移至寰宇世界區
見輕呢個價0服務,酒店好D
試過一次入閘,冇舒服,冇侍浴,帶袋吹幾下就坐上來,un幾下就叫你上面,過多一震見你唔出就話唔做,同你打出來,總之係絕差經驗,所以以後都冇試俄女(冇俄妹啦)
空虛一閃 replied at 2019-10-28 15:39
試過一次入閘,冇舒服,冇侍浴,帶袋吹幾下就坐上來,un幾下就叫你上面,過多一震見你唔出就話唔做,同你打出來,總之係絕差經驗,所以以後都冇試俄女(冇俄妹啦)

多谢师兄分享
俄妹一d都唔好玩,歐洲黎講最臭格既女就係俄閪。
邵維忠 replied at 2019-11-12 20:50
俄妹一d都唔好玩,歐洲黎講最臭格既女就係俄閪。

是的
too expensive for me to fuck russian
我也想去香港试试洋妞
要試試鬼妹,有錢的話最好找伴遊,2500-3500,一到兩個小時,服務比酒店還很多。基本服務可以參考tonightsgirlfriend, 酒店的1200-1500,服務一般,當然可以多付小費告訴她你要什麼服務。
以700-800元價格,俄妺,烏克蘭妹,算抵玩。试過幾件也ok.
北妺也要500-600元。
这半年都糸遇見過俄女質素 得4,5件ok。
多谢师兄分享
好多年前试过,好一般

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 04:41