富X一遊簡評

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人算是英皇富X忠實fans, 但真心覺得,這幾年每況越下,囡囡質素越來越差,但收費跟9号一模一樣。但另外也有一些優點,富X的囡囡囡比较熱情,9号比较高逗,還有富X規則沒有那麼多,不會趕頭趕命。以上簡評供大家參考,希望幫到大家
回復 rs_partime1 ##1 的帖子

係九號返工多數索女自然白鴿眼。之前玩九號子夜,客多房少,只能係大廳揀女,英皇這邊會唔會好D?另外英皇少了咩規矩?坐枱時間耐D?係酒店房时間多D?
回復 Winston91 ##2 的帖子

英皇飲酒可以坐耐D, 但囡囡質素有差
回復 rs_partime1 ##3 的帖子

一分錢一分貨
而家d女質素真係麻麻,最大問題係d女請番黎好似無教过咁,吹都唔識,甚至唔想吹。
全部飛曬柬埔寨搵食啦

感謝師兄分享
感謝師兄分享
rs_partime1 發表於 2019-10-9 11:19
本人算是英皇富X忠實fans, 但真心覺得,這幾年每況越下,囡囡質素越來越差,但收費跟9号一模一樣。但另外也 ...

富城是否有現場歌星演唱,可以聽下歌,飲下洒,攬下囡。

感覺上覺得富X風光不再。
Winston91 發表於 2019-10-9 13:58

係九號返工多數索女自然白鴿眼。之前玩九號子夜,客多房少,只能係大廳揀女,英皇這邊會唔會好D?另外英皇少了咩規矩?坐枱時間耐D?係酒店房时間多D?

師兄最近有無去9号玩?
wongwingkin 發表於 2020-1-5 12:53
師兄最近有無去9号玩?

師兄, 最近啱啱過完節, 有正印嘅男生呢段時間都唔方便啦, 大家心照。睇吓過年前揾唔揾到機會。
留名學野
歷史中富X當年個場D女曾經系澳門no1,往事只能回味
多謝分享
感謝分享
谢谢🙏報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:54