[新兵問路] 請教outcall girl

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有預計約12月份至新加坡玩,
可以約outcall girl到下榻飯店包夜嗎?
outcall girl包夜約要多少坡幣?
有點懶得去Brix或Ipanema,覺得好麻煩,附近飯店又貴又小間
請教有經驗的師兄

我都冇試過,通常都係芽龍同埋 brix就算,起碼可以見到真人
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tarochan ##2 的帖子

想包夜
芽蘢應該沒包夜+外帶選項
想在好的酒店好好玩
141的酒店囡不知有沒師兄試過

犬齒郎 發表於 2019-10-11 04:51
回復 tarochan ##2 的帖子

想包夜

芽龍D中國店你可以試問下,以前日頭我見過有個女仔由店內走出上車,唔知點解。另外brix D女女有D做過晚,自己同佢地傾,女女多數係泰越全部英文溝通

Smj_djj 發表於 2019-10-11 04:54
我都係咁諗 local FL 就難搵d

我去新加坡玩咗幾年都係响brix 度遇到一個新加坡中女搵食,local 女女自己就冇門路

回復 tarochan ##6 的帖子

來去試試看好了

犬齒郎 發表於 2019-10-12 18:18
回復 tarochan ##6 的帖子

來去試試看好了

去brix 當係一個體驗都幾好,花幾十蚊玻紙,可以睇下靚女,同佢地傾下計問下價,最緊要唔好怕醜,同埋晏D可以壓價

回復 tarochan ##8 的帖子

希望能在Brix弄到洋妞,對洋妞還是有很大的幻想,只是英文並不是說太好
像Taylor這樣的洋妞其實很吸引人
但不知洋妞over night如何收費囉
看幾位師兄說洋妞價格都高高的
而且最近肉金又漲漲漲

犬齒郎 發表於 2019-10-12 18:45

我都有2年冇去新加坡,都唔知市價

回復 犬齒郎 ##9 的帖子

前晚有個俄羅斯既撩我,幾高大靚女又好笑容,400 一個鐘800 overnight,不過比我聞到有口氣所以冇so佢😂

Hotel rooms in Singapore are not small at all.  I stayed at Fairmont and Intercontinental a few times, each time the room is over 500 sqft.

I never paid more than $250 a night for the room

犬齒郎 發表於 2019-10-12 18:45

食鬼妹... 黎香港食酒店囡抵好多

犬齒郎 發表於 2019-10-10 20:48
有預計約12月份至新加坡玩,
可以約outcall girl到下榻飯店包夜嗎?
outcall girl包夜約要多少坡幣?

冇試過叫OUTCALL, 因為99.9% 唔對封面, 仲要貴...
最近有同事懶, 真係用V7 附近的人就叫左個OUTCALL
收佢成$400, 黎到當然唔對封面
但好彩佢話樣同服務都算滿意... 咁囉

回復 犬齒郎 ##1 的帖子

Generally S$1000 for overnight. Try Skokka

謝謝分享 下次去新加坡完能參考