[芭提雅] [月經] 芭堤雅變得好能快 10月篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記者報導,  芭堤雅變化之快, 可以用月經做報導啦
10月份芭堤雅 比我上次7月黎同啤酒兄8月個報告, 又變左d啦
walking street

super model側邊開左間新agogo DOLLS 呢間野LK, SOI6都有, 我都有過歡快經驗, 但ws呢間, 我當日去睇就麻麻地
如啤酒兄報告所講, super model已經極速熄燈執左
但係....我遲多幾日去 見到店入面有人, 開埋燈, 門口張貼晒廣告請人, 睇黎將會翻生

YES 都熄燈執左啦
過幾日又開返燈, 仲營業埋, 但已經唔係agogo, 入面放左好多台, 應該比人入黎飲酒玩, 唔係agogo, 最驚訝係我一入門口右邊坐左一班泰鴨, 係鴨呀, 男人黎架, 好似香港泰鴨吧咁等女入黎玩陪酒 (唔好問我點解去過泰鴨吧)

啤酒兄上次睇執左既light house , 已經開返門做生意, 但d女應該轉晒, 無見到識既相好
crazy house依然關門, 但crazy house既既侍仔同babasan去左light house

moon 啤酒兄報告已經有, 但對我黎講係新

SHARK門口變到LK KINK咁, 好搶眼, 但一入去, 原來真係門口變, 入面一模一樣

睇黎好多店熄燈都唔等於真係執左. 但surgar baby 睇黎真係已經唔會翻生

LK METRO
變化不大, 係office lady重新裝修過

SOI 6
街尾多左間 love 66 agogo 值得入去睇睇, 而家soi 6 街尾有3間似樣既agogo 愈黎愈熱鬧

9月尾好多雨落 但不少人依然雨中作樂

報導完畢

FB_IMG_1570798314160.jpg FB_IMG_1570798339950.jpg Sugar Baby依家係Golden Club,應該系中國老細
回覆 讚好 不讚 使用道具

comeonjames 發表於 2019-10-11 20:55
嘩 你仲update 我張相10月6號影既, 而家已經變成咁, 變得真係好快
GG CLUB 希望無改壞名

我係有睇人地嘅前線報導。GG 話唔定真係好快GG

钢铁小飞侠 發表於 2019-10-11 20:58
我係有睇人地嘅前線報導。GG 話唔定真係好快GG

好快GG 定 d女其實都有GG

comeonjames 發表於 2019-10-11 20:41
10月份芭堤雅 比我上次7月黎同啤酒兄8月個報告, 又變左d ...

個人感覺soi6都係主流beer Bar會好d...
咁快已經第3間,唔太想agogo bar入侵得咁快,
d女越來越精...

comeonjames 發表於 2019-10-11 20:59
好快GG 定 d女其實都有GG

咁係要睇GG係雞雞,定係哥哥。

講多滴。
Doll,有一班Pinup女女和媽媽桑跳槽過黎,唔夠一個月靚女走曬。
Moon老闆係中國東北人,啲女仲可以,有幾個可以食得,至少比Doll好好多。
Shark女女完全冇變,凈係門口靚左。
66 agogo我覺得唔掂,我7點入去一個客都冇,仲有條女係台上撩鼻屎,見到我嚇到放低手。

多謝分享近況 最尾果張疑似鬼妹幾正

钢铁小飞侠 發表於 2019-10-11 21:09
咁係要睇GG係雞雞,定係哥哥。

講多滴。

66 我去左兩日 d女唔差 就咁睇有3個都可食用
但d女真係一批批 好難講

dav_0122 發表於 2019-10-11 21:02
個人感覺soi6都係主流beer Bar會好d...
咁快已經第3間,唔太想agogo bar入侵得咁快,
d女越來越精...

所以而家只係街尾 ok既
有d beer bar既女真係生壞樣咁架 蛇美夏蕙級
soi 6 agogo 我果次去 3間都各有靚女 st 又平過 lk, ws why not

comeonjames 發表於 2019-10-11 21:27
所以而家只係街尾 ok既
有d beer bar既女真係生壞樣咁架 蛇美夏蕙級
soi 6 agogo 我果次去 3間都各有靚女 st 又平過 lk, ws why not

師兄你要早啲去6街至得架,夜晚去啲靚女早就比人揀曬啦。

ws變得真快

comeonjames 發表於 2019-10-11 20:41
10月份芭堤雅 比我上次7月黎同啤酒兄8月個報告, 又變左d ...

唉,Pattaya
同在下相生相克的地方。

本來諗住呢個weekend嚟泰國快閃幾日,不過睇真D泰國日曆,星期日係佛敎假期同老泰皇死忌,冇嘢玩,唔嚟囉!好彩泰版有你!多謝最新資訊

钢铁小飞侠 發表於 2019-10-11 21:35

占士兄係老手,我都係睇佢報告大😏😏

過幾日又開返燈, 仲營業埋, 但已經唔係agogo, 入面放左好多台, 應該比人入黎飲酒玩, 唔係agogo, 最驚訝係我一入門口右邊坐左一班泰鴨, 係鴨呀, 男人黎架, 好似香港泰鴨吧咁等女入黎玩陪酒 (唔好問我點解去過泰鴨吧)

另外yes改變經營方式,我早兩個月已經知,寫咗喺我八月個包膠度(21樓):

http://141hongkong.com/thread-2213536-2-1.html

係Tee Rak個媽咪話我知,佢講比我知果陣笑滛滛,原來變咗鴨店

dellwtko 發表於 2019-10-11 22:16
另外yes改變經營方式,我早兩個月已經知,寫咗喺我八月個包膠度(21樓):

http://141hongkong.com/thre ...

獨市生意 walking street 無鴨店 就整間鴨店 等兩公婆公平d 老公入agogo可以 要同老婆入鴨店
但我當日嚇到彈返出黎

190250 發表於 2019-10-11 22:06
占士兄係老手,我都係睇佢報告大😏😏

睇著我黎大咁誇張 謝謝

ilovetoplay 發表於 2019-10-11 21:41
唉,Pattaya
同在下相生相克的地方。

不斷變 前年我好唔鐘意去pty 因為agogo錢比bangkok貴, 成日食白果, 女比bangkok又貴d bkk又多野玩d
但近黎bkk agogo 已經變得太商業化,我又鐘意去pty多d,

钢铁小飞侠 發表於 2019-10-11 21:35

有次我12pm係soi 6 就見到我覺得人生最3甲靚既妖