[唱K-GF] 好玩,地方靚,開心一晚

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾日跟個friend去灣仔會所唱K飲酒,埸好靚,斯文乾淨,私隱高,靚女又玩得,真係唔錯,同MK個D無得比,係貴D,玩咗3個鐘,每人3千多D,因為靚女3個鐘計,全程飲大酒,計落又合理。
多謝分享,會所氣氛係幾好
睇落好似幾吸引,可否分享多一點?
我坐北記,ok靚咖,好玩,有個fd坐台記,young,好靚,好玩又飲得,氣氛very good,埋單台記好似貴近1000,我就3千多D,不過成晚真係好開心,經理有禮,D女抽下水無炸形!
點去架
can Pm me and share?? thanks ching
rfv 發表於 2019-10-12 02:35
早幾日跟個friend去灣仔會所唱K飲酒,埸好靚,斯文乾淨,私隱高,靚女又玩得,真係唔錯,同MK個D無得比,係貴D,玩咗3個鐘,每人3千多D,因為靚女3個鐘計,全程飲大酒,計落又合理。

會所...
回復 rfv ##1 的帖子

天樂里?
回復 rfv ##1 的帖子

多謝分享
多謝報告,我都想去,可否告訴地址資料
昨晚去旺角玩,個半鐘,飲啤酒,每人都成1200,係平過灣仔D,但真係無得比,灣仔個晚好玩好多。

睇唔倒原来佢加左我

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:57