[LB專區] (多圖分享)妖妖的近況,卸任宣言

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家可能誤解我成日食妖,其實我都係只係食過4次,三次都出晒report。
我都有成年無斬過妖,雞運唔錯,日日都有女食,無咩衝動去食妖先。我都解禁我食過既妖,佢地既近況,當年驚比人報串,所以唔出咁多相。
尋日升為高級元老,係時候分享下,全部我都有出過report。
大家估下邊個係有J,邊個無J。
A
1570855472243.jpg 1570855375142.jpg

B
mmexport1570855613028.jpg mmexport1570855576750.jpg hdImg_c729ec48d623dc15701465ff6691f0ab1570855551543.jpg

C
Screenshot_20191012_124951.jpg Screenshot_20191012_124940.jpg Screenshot_20191012_124929.jpg Screenshot_20191012_124919.jpg Screenshot_20191012_124907.jpg

開估,如果真係有睇足我舊報告,全部都係有J既。
斬妖既工作,交比下一任驅魔人。
而希望答應會出LB包膠既會員們,記得係年尾前出啦。
回復 comeonjames ##1 的帖子

好L正 ! 好難想象同我一樣有J...
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄,我個人認為食妖一定要食有有j 如果d妖無咗支伸縮警棍.不如玩真女.

恭喜James師兄榮升元老!有D人不斷比人ban,呢世都冇得做元老

dellwtko 發表於 2019-10-12 13:17

恭喜James師兄榮升元老!有D人不斷比人ban,呢世都冇得做元老!

啤酒師兄你好,近况好嗎?雞運如何?

thai_9989 發表於 2019-10-12 13:25
啤酒師兄你好,近况好嗎?雞運如何?

一般般啦!本來呢兩日行得開,諗住嚟泰國,但佛敎假期,冇嘢玩,唔知幾時至有時間囉!

dellwtko 發表於 2019-10-12 13:17

恭喜James師兄榮升元老!有D人不斷比人ban,呢世都冇得做元老!

元老都無得玩PTGF

comeonjames 發表於 2019-10-12 13:32
元老都無得玩PTGF

我都做過元老喎!做元老有得玩PTGF嘅咪

dellwtko 發表於 2019-10-12 13:34
我都做過元老喎!做元老有得玩PTGF嘅咪?

有vip agent 搵ptgf

comeonjames 發表於 2019-10-12 13:37
有vip agent 搵ptgf

佢收咗皮好耐囉

comeonjames 發表於 2019-10-12 13:01
大家可能誤解我成日食妖,其實我都係只係食過4次,三次都出晒report。
我都有成年無斬過妖,雞運唔錯,日日 ...

而希望答應會出LB包膠既會員們,記得係年尾前出啦。

我記得, 我真係記得
呢度有個年頭講食依加仲未食

ching证明食左妖都可以翻转头😁😁

B個囡囡係Pattaya的吧,上次經佢朋友拎左佢line,但飯盒長期在身邊冇食到佢,唔知james兄對佢D食後感好嗎?想下次過去會一會佢

Paolo912 發表於 2019-10-12 14:59
B個囡囡係Pattaya的吧,上次經佢朋友拎左佢line,但飯盒長期在身邊冇食到佢,唔知james兄對佢D食後感好嗎?想下次過去會一會佢

麻麻,賓周細細條,唔識硬
屌佢屎忽,我麻麻屌屎忽,最後屌唔出,佢都無主動話一定要我出,因為其他妖見你唔射,會自責,點都想幫你出到先
但真係幾靚既

A個個妖堅出色,師兄有無機會開心SHARE一下?小弟好有興趣

辛苦曬Ching,等你報告!(呢幾個咁高汁,有冇J都照食啦😍

Congrats Ching 真係道行未夠分唔到

真係要見識吓!

回復 dellwtko ##4 的帖子

啤兄同版主真好脾氣

小弟仲未夠高道行