[LB專區] 補9月曼谷agogo 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

day2
日頭都係一般遊客行程,去到食完晚飯先係真正既開始
10點左右去到cowboy 條街係幾好氣氛既,直接行左入左b字頭 入面多人到爆 下面個層爆哂
去到上層都係好多人 所以冇乜feel想留低
所以出左門口 個時見到對面個間人妖吧門口個2條女幾正下
咩都冇唸就行入左去 入到去全部圍過泥 之後揀左岩先門口幾靚個條
互動過程真係幾好玩 越睇佢越靚 加上醉醉地 就問佢幾錢 4k 成交
之後就去左附近做野。但我始終覺得屌真女舒服d 哈哈

請問ching 係玩LB or TS ?
回復 kelvinkelvin ##2 的帖子

LB呀 唔知邊度搵ts 我都想試下
回復 fung2615 ##1 的帖子

Good report. 我都有玩過人妖, 幾過癮
回復 gcfan ##4 的帖子

有機會真係要玩下
請問師兄是LT 4000?含不含吧費?
回復 二仙橋 ##6 的帖子

含呀 你可以去試下
LB , ching nice try
LB和真女  我要真女
回復 fung2615 ##1 的帖子

cockatoo 要4000b?
LT 定ST 先
有冇ching知bangkok有冇人妖message
回復 jose23 ##10 的帖子

st 呀
回復 fung2615 ##12 的帖子

玩LB ST要4000b都幾貴....
係計埋酒錢房錢?
回復 jose23 ##13 的帖子

唔計酒錢房錢 純粹想試下
回復 jose23 ##15 的帖子

比人搵笨tim
Cockatoo 現在 bar fine 700 + 2,000 ST 喎
基本鵝價 St $2000 呢幾年都係咁。Lt $4000-5000 通常都壓佢價

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:47