[曼谷] 占士PSE之路 三章 濃厚中出密著與學泰文

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

邂逅:
相好係係agogo 識,果次咁啱睇完阿拉丁真人版,而呢個女女就有幾分似女主角。當時叫相好落黎之前,我係坐緊另一條女,所以呢個相好其實無望過我,係我遠睇佢都係靚,又叫佢落黎坐。一開始佢幾cool下,唔係幾講野,都唔會坐到好埋,少少cool咁。而佢隔咗無耐,問我可唔可以坐埋佢個fd,咁就啱啦,佢個fd係店裡第二靚果個,當事我仲係到1516選緊邊個好。
佢個fd坐埋黎,佢個fd就好活潑好多野講,氣氛從原來有點冷,變得有點熱啦。我其實當中只講了一兩句泰文,女女問點解識泰文,我話我成日聽泰文歌,還唱給她們聽,她們又驚訝又興奮,拍晒手掌,因為我唱既歌,她們剛好也很喜歡。
點解一開始相好唔多出聲咁cool呢,原來因為女女只係識泰文,英文好差,所以唔敢出聲,自從知道我泰文都rap到後,就像打開了她的心一樣,她對我不斷講泰文,當然我其實明一半而已,但有時候,不明白點頭就可以。
講返外表,相好的外表之前已經講咗,似阿拉丁女主角。身型好細粒,瘦,b級波,但最重要佢笑得好甜,好有gf feel,性格唔熟果陣好cool,熟咗就又甜又嗲到女朋友咁。
而佢個fd, 靚既mk妹咁,金毛長髮,又有酒笠,又大波,腳又幼,第一眼睇係全場至靚。但相好比到個gf feel我,所以我都要忍痛放棄,而佢同相好情同姐妹,無謂搞到一拍兩散。
姐妹3p咪仲正,第六感話比我知,呢pair唔可行,都話明gf feel, gf點會比你同人3p,仲要自己好姐妹。因為過程中,我有講少少咸野,金毛fd只叫我pay bar相好,無提過3p,相好都只係低頭笑,無出聲,無話pay bar 一齊去。
最後pay bar了相好,第一次返酒店,走出門口步行回酒店,發覺女女係街同係店差幾遠,店入面講過,一開始cool cool地,出咗黎小鳥依人咁,問佢搭的士定行,就拖著我手仔話行得啦。
我仲諗緊,1516到底佢上床表現會點,因為呢d怕怕醜醜,要嘛大好,要嘛大差。可以係真係咩都唔識,含撚都唔識,又要關燈全黑。
入到房,考下車牌先,一試,好似㩒咗turn on制咁,捉著我黎大車,剩係車我都扯恆晒,隔褲都摸到佢濕咗。但怕醜,要各自沖涼。
上到床,我同另一位會員都覺得,出得黎屌閪,一定要奶閪。因為比你更緊火既女,同ky女屌起上黎差好遠,一個又濕又熱,又識收縮。另一個只濕但凍,唔識縮。世上無闊既閪,只有因為無興奮感覺,冷冰冰唔識收縮既閪。
女女屬於敏感性體質,奶一奶已經咬晒唇,大叫“小”(舒服),奶閪最興奮莫過於奶到濕晒之餘,條女仲主動㩒著你個頭拎個閪黎上下磨你,即係代表佢都好high。我都話咗我生肖應該屬M。
女女話咁快就話“石laew" (finish)。
女有兩種,一種一高潮完,因為陰部劇烈收縮,會肚痛,同攰到什麼也不想要。另一種高潮完,無耐就可以再進入戰鬥模式,一場性愛可以高潮幾次,仲愈戰愈勇。相好屬於後者,我見佢高潮咗,就盡快插入又濕又熱既小穴。
相好睇黎屌得好霖,係咁捉著我話“小mak”(舒服)。我不嬲都好耐先射,但佢從來無問我射未,只係一直咬唇,大車。
屌到身水身汗,出啦,相好突然講“ 覺kin來”(請給我食),我問佢“kin阿泥”(食咩),佢指著我下面話“yak kin"(想食)其實我已經射咗,我同佢講“tam 咪mai buk"(點解唔一早講)
版主兄係呀,又有一條女主動要求我射果陣口爆佢, i am sorry。
之後我再向下,奶多次事後閪,女女無縮,仲好enjoy, 又㩒著我個頭,用個閪同我洗面,最後佢話佢高潮咗4次。
完事後,可能女女屌得霖,主動拉我去沖涼,之後我地一齊唱泰文歌,咁啱我識唱既佢都識。之後我地訓咗係床傾計,佢又播咗d歌比我聽,歌詞大概意思“我鐘意咗你,但你第二日就走,留下我一個”。之後女女同我講佢好少出街,因為佢唔識英文,agogo有主動權比佢,佢想唔出就唔出,好小遇到我可以同佢玩得咁開心既人,佢主動話交換line“便潘近”(做朋友)我話“咪拗, 便fan近”(不要,做女朋友)。之後佢話約咗姐妹一齊返屋企,就送佢返bar。佢話如果我地鐘意個歌星有show,下次可以一齊睇。

返食:
過程差唔多,不再詳細描述,但呢次就係扑野之前。女女拎著個套扁晒咀問我“冬踩?”(一定要用?)我話“咪冬哥die”(唔一定都得)就咁我就環屌中出咗佢。

最後PSE之路:
上一章提到我趕著從Sm club走去搵相好,去到bar已經遲晒大到。相好有一點我好欣賞,因為大家都應該試過,如果入bar見到相好比人坐緊,一係女女會望一望你,但都會繼續飲埋自己杯drink先。或者立刻問個客pay唔paybar, 個客話唔pay就同個客講“吸罐ka, i go dancing na"再搵你。即係最少點都要飲埋自己杯drink先,明既,始終搵食。但呢個相好唔同,見到我立刻牛咁眼咁望著我,自己個客杯drink未飲晒都立刻衝過黎攬著我。
女女就抱怨我遲大到,話原本一早預好帶我行夜市,而家咩都關晒。
呢次我酒店upgrade咗,幾大間又廳又廁所又床,啱啱教咗女女學識玩新game,佢好開心咁話上我酒店再繼續玩,但我忘記咗半夜唔比賣酒,係街邊買咗兩枝貴啤酒,100b枝。 IMG_20191007_154413.jpg
返到房女女好興奮話繼續玩game, 玩大話骰,輸咗飲酒,飲晒就輸咗除衫, 我地係廳個梳化一路播著歌,一路玩game, 直到女女飲晒d酒,同除晒d衫,佢仲不停埋怨點解一鋪都唔讓佢。雖然最後大家係咪都係除晒衫,但咁樣除法又幾好玩既。

玩到咁上下,我就去浴缸較水,相好都好識做,話一齊浸。係浴缸一齊浸,我從後上下其手佢,搞佢到慶慶地係浴缸到同我講"yak kin"(想食)我就比巨龍佢食,我再摸下佢下面,佢話"咪圍laew, yak 拗"(不行了,想扑)。因為上次已經環屌中出咗佢,環屌有個好處,唔使浸浸下特登去拎套,佢就直接坐上黎,浸浴直接扑呢個環節,av感十足。最後因為浴缸太小,我都係話不如上返床。
上到床一如既往奶吓閪先啦,奶到佢係咁叫我快d入,呢日女女比平時更緊火,但呢個時候,終於發覺閪細既壞處,女女興奮下閪不斷收縮,而佢個閪又細,我成條入晒係feel到龍頭夾到痛,所以只能keep著入一半。好幾次就黎出,我又feel到女女高潮,高潮一夾落黎我又痛一痛,所以屌咗好耐都唔出。
呢個時候我諗起佢上次同我講“覺kin來”(請給我食)。就決定好似av咁,坐係佢個頭側邊,我一路打飛機,佢一路奶我龍頭,仲一啱咬唇lam脷話“yak kin"(想食)。 IMG_20191015_104750.jpg

最後出咗,射晒落佢個口,佢好似dyson吸塵機咁,係咁吸,我拎返出黎,佢好似飲完汽水咁,嗯呀,將我十億子孫吞晒落肚話“阿來mak", 之後再追著我黎含,問我“沒 yang?"(食晒啦?) 我一路避,佢一路追著我黎含,呢個追著黎吸到一滴不剩既av場景,我都係第一次試。之後佢去廁所坐係度屙尿,我行埋佢,佢都仲搶著我巨龍黎含,一路係咁話好食。

IMG_20191015_105117.jpg IMG_20191015_105238.jpg

話就話st, 但其實都玩咗三個幾鐘,最後送女女搭車,途中佢突然係街停低係賣花果d人果度,我心諗女女想要定咩,諗都未諗完,佢已經自己比咗錢,話買黎送比我。我話我過兩個鐘就執野去機場,你比我我都拎唔走,佢話你即刻唔要啦,之後就嬲咗我啦......

呢一次就真真正正有PSE既感覺,吞精之後,射完都追著黎吸,推都推唔開,女朋友都唔會咁做,真係av先有。
之後我係PSE路上,搵到重點
        1. 女要玩得同你癲,最起碼有少少感情基礎,起碼玩完傾完計先屌。即係去massage店呢d,三唔識七,一黎就屌,係唔會有好既PSE
        2. 識泰文,點解呢篇會打返d泰文,因為女女講咸野,但如果你唔識聽又唔識講,講咸野係令女女進入緊火狀態既一個重要原素
        3. 要屌得女女霖,前戲做足,唔好一心諗著真係大爺咁,係度食殘廢餐,ky呀呢d一定唔會達成到PSE

女圖就冇啦,而家幾危險先得架,現役相好要高度保護。
除咗呢次,我啱啱出咗個post話唔再食妖著,點解我會咁講,因為呢個trip太豐富, 占士兄又有咩其他真正PSE既體驗呢,請留意下一章

占士PSE之路 四章 禁慾之狂

好多人問占士,點解你會識泰文。
我無正式學過,唔識拼音,唔識睇唔識寫,一開本書就會眼訓,所以我一直係靠聽同講。
唔建議大家睇youtube睇香港人教泰文,因為其實唔少本身發音都唔正,好多泰妹都話我講得好正,因為我由day1都係聽泰國人講正音既泰文,如果大家學係用廣東話差唔多音黎學,一定學得唔多好。泰文好在其實講keywords 已經溝通到,唔使又連接詞,又唔同tense,所以基本上幾易學。
如果在下係一年去一次泰國,就算啦唔好搞咁多,同返學一樣,如果在下一年去幾次泰國先建議你學,一年先上一次堂,點會好。

初階:

搵一個英文好既泰妹做相好,最簡單既,逐少問佢,等佢教你。pattaya多鬼佬,好多泰妹英文都ok。

教完你,你一定要勇敢去講。簡單黎講,大家去食飯,叫野飲少甜呀,埋單呀,大家盡量試下用泰文講,泰國人就算你講唔正唔會笑你,仲好樂意教返你。自己唔講,剩係聽一定唔會記得。
聆聽,泰國人有個特點,就算你唔明,都好鐘意堅持講泰文。多d聽人講咩,有d聽到我根本google都無查過都知點解。例如agogo d女問你 “咩名”(chi阿泥)“幾歲”(are u 偷泥)“媽跳gea 韞”(黎玩幾日)“媽宅天泥”(邊度黎)呢d例牌問既,一個trip被人問幾十次同一樣野,你肯認真聽,一定聽得到少少。

進階:

我愛泰妹,愛泰國,自然愛泰文化。

我鐘意睇泰國電影同劇集,聽歌黎學泰文。
特別睇一d現代愛情泰劇,一定學到好多溝女泰文。泰國情歌都係啦。
泰劇,戲,唔好講學泰文,就咁當娛樂其實都好好睇。
劇,我會推薦horomone season 1-3, 娘娘腔日記
(娘娘腔日記搞笑片段, 留意聽第一句'咪圍laew'係本文都出現過, 除了急屎可以講, 高潮都會講, 咁樣就可以活學活用)
戲,出貓特攻隊,又要威又要除頭盔,去吧女神兵團(呢套學到好多溝女泰文,推薦)

認真聽多d, 到去泰國同泰妹講,你講得錯佢地自然會教你。
歌,你基本上google打歌名+ lyrics,自然好多譯晒,當然有心機可以好似我咁一句較慢不斷repeat再逐句google。
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
style="">https://deungdutjai.com/2018/09/15/bpenraimaioganiclazyloxy/
儲唔同地方既相好,曼谷人,issan人, 清邁人講既泰文有少少唔同 sai拜dee mai, /sai 拜dee波/sai拜dee周,你識得幾句諺語,d女都會好surprise。
如果大家鐘意食幼幼,十尾廿中果d, 就啱啦,因為呢d英文大部份都差,你係要被迫講泰文,咁迫法,進步係會快好多。
學泰文最緊要肯認真聽,同夠膽講。
因為我真係鐘意泰國文化,我平時真係會聽泰文歌,我鐘意既一個泰國歌手開咗第一次個人演唱會,我就第一次去泰國睇泰國歌手演唱會,體驗咗泰國人睇演唱會文化。
開場期會播國歌,搶飛係真係搶到,唔係香港咁只有黃牛買到,演唱會氣氛好好,泰國人嗌到痴線,泰國演唱會好短,兩小時無encore。
IMG_20190928_183808.jpg IMG_20190928_183846.jpg IMG_20190928_195109.jpg IMG_20191015_105603.jpg
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

同聲同氣係易溝通啲
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 comeonjames ##1 的帖子

兩個囡囡都好正咁

佩服師兄咁詳盡既泰文勸導文
小弟一年去兩次,但係都識講唔少詞語,啲泰妹一聽到直頭200分服侍咁

超正報告 我都學緊 哈哈

佩服佩服!占士兄

师兄,要向师兄学习了

佩服佩服!
男人一生就係想搵呢D女.
搵追撚含難得PINK LIN

我好鍾意你啲胡迪圖🤣🤣🤣