[食家報告] 筆翁首帖 ^^^ Donuts Anma - Viki體驗談

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

無意間搵到咗141依個論壇,可以話系全球各地嘅「性」息都有齊曬,心思思想食雲曬全球各地嘅靚女。啱好同女朋友分手,又正好有假期,於是揀左韓國作為首個目的地。
點解會揀韓國?因為睇過唔少韓劇,印象中韓妹又高挑又索。  小弟本身中等身高,EX又系矮妹,所以特別想征服下高嘅靚女。再加上香港飛韓國機票好平,單程連埋tax六百幾有找,於是乎就將韓妹作為首個試食目標。

出發前已經有咗目標。小弟睇咗141咁多篇文章,韓國版D文章好多,但有D睇都睇唔明,驚中伏。於是乎揀咗比較有信服力嘅文章mark低,諗左好耐,逐一比較,畢竟今次可能系唯一一次食韓妹,所以一定要食餐最正嘅!  最後決定咗去Donuts Anma。

當日晚黑依照map順利到達Donuts Anma,入門即同黑服表明香港人身份,黑服好歡迎,幫手執鞋引導小弟去前台揀COURSE。小弟為防第一次食韓妹太興奮會頂唔住所以揀咗2次嘅COURSE(事實證明依個選擇系正確嘅,下文會講)。俾錢→攞匙牌→放嘢→沖涼,搞掂曬之後黑服過來問想要玩乜類型嘅女,我話一定要:
1. Real ball
2. 高、Slim、Sexy
3. 皮膚白
4. Good sevice

其實依度已經有D過分要求了,睇其他C-HING文章提到要求太多可能好難做到,但黑服竟然話冇問題。我問有冇相睇,距就show咗下官網嘅相俾我

2019.10.18 (1).jpg

2019.10.18 (2).jpg

雖然睇唔到樣,但睇到距對長腳&大燈即時扯曬旗   就唔知真人系點呢?

候機室等咗差唔多一個字,黑服叫入閘。閘開,我叼!!!出現嘅系一位大概5呎半~5呎7咁上下嘅長腳美女。著住個波罩同埋底褲影真Sexy    
同距打茄輪,距嘴內有種淡淡嘅香氣,車到我想G曬距D口水。我係咁揸佢大波,比佢玩到好high細佬已經硬到瓜,距對大波軟又綿又好揸(事實系真波)。佢又好似想食咗我咁孖低腰奶我lin(果然系夠高),到我望住佢同我環吹果個樣真係好淫,開始越吹越爽,又啜袋底奶下吸下。我有D頂唔順了唯有止住距唔俾距繼續玩條鳩。

距帶我去CLUB到,果然如其他文章寫咁個場景好淫蕩!另外三條女上來任我揸,任我摸,任我錫,兩個lin頭由兩條女嘅兩隻嘴分別啜住。我個main girl —— Viki,就繼續幫我吹簫,要我插距。(唔知幾時已經上咗套)。
四條女同時服務住我,實在太high了,望住Viki個淫樣,我插左冇幾下就忍唔住射左。好才系玩兩次,如果唔系真系唔過癮。

之後抖咗下,食根事後煙(亦算系事前煙),睇下周圍嘅PK,入房洗白白。Viki幫我全身都洗洗得乾乾淨淨,出來床上玩。我趴喺床到,Viki坐喺我囉友上面幫我用條俐漫遊。再要我打開對腳,幫我瀨c眼,趴住毒龍鑽。  轉身啜我全身我又玩距波,之後啜我條鳩。好有耐性,慢慢吹,唔叫唔停,橫簫直簫又深喉,爽到我又再次起曬機。

距問我是否依家插距,我話不如出翻去CLUB到吧,有feel D,距話好,之後我地去翻大廳到。距身材太正,我叫距企住撐住個牆,我就一路由距嘴奶落去,抓住距兩個波似個禽獸咁G咗又G,距都好似好high咁喺度淫叫。
然後我又跪低瀨距個靚西,我系最中意女嘅企住然後我跪住奶,因為咁樣比距訓住時奶更容易出水,可惜之前女朋友太矮,奶到我好辛苦,而Viki個身高真系適合咁玩。
對住距對長腳我又真系冇抵抗力,瀨左西之後我又順落去奶距對靚腳。重點系喺CLUB到仲有其他人睇住,我應該算系全場最淫最變態嘅啦。   

我都估時間差唔多了,就開始插距。
先男上,開始慢慢黎,不過都係忍唔住愈黎愈快,瘋狂抽插一輪之後換女上,距對大燈喺我面前浪下浪下真係好正好誘惑,我兩隻手一齊大力狂揸,又坐上黎一路搖一路錫佢lin。
再狗仔式,Viki個囉又圓又大又白,一路插一路摣距波,距叫得又淫。
第2發都算插左好耐,插到7788忍唔住了就換返正常體位大力插幾下,爆漿,事後抖左成陣,舒服。

Good Bye Kiss後落樓,我問黑服可否俾距兩張非藝術照俾我,黑服就俾左我。(原圖冇格仔,不過黑服話如果要share嘅話就打下格仔)

2019.10.18 (3)_副本.png

2019.10.18 (4)_副本.png

2019.10.18 (5).jpg

恭喜師兄!donuts 真係會上癮架
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 鶴筆翁 ##1 的帖子

Thank you for sharing the info

正呀!睇完師兄嘅報告,真係想即刻買機票去試試

恭喜师兄破“韩”处。我过两日到首尔公干希望可以一样吃到好野

睇完已經起機啦

多謝師兄分享

多谢分享

good report!Thanks for shearing!

我都想去,但一個人唔敢去

多謝師兄分享

Nice Girl
Nice Report

多谢分享,有机会去体验。

thank you ching report, donut is really a good place

正,謝謝分享

Thank you for sharing

Thanks for sharing !!

有機會一定要去試試 多謝分享

多謝師兄分享

多谢师兄分享~~~