[賽後報告] 富國島浪漫游

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一日:
之前分享過我響頭頓認識女女,佢答應同我一起到富國島。
http://141hongkong.com/thread-2242455-1-1.html

第二日
我先到西貢住一晚,當然繼續到酒吧揾新同舊女女。我認爲酒吧比較適合我,因爲成功率比較高。而且我多數一人黎玩。
KTV女女多數好現實
disco好吵,難溝通
按摩院: 多數唔陪游,而且成本高。到酒吧只需一杯strongbow+lady 就能試探女女。

第三日
響機場

本來想住賭場酒店,但係價格比較高,加上女女唔肯單獨一人響酒店同唔鍾意我賭博。所以揀左一家服務好好既酒店度過兩人世界。也不打算離開酒店,因爲我覺得phu quoc 海水遠遠不如泰國海島,之前到過多個泰國海島。phu quoc 既night market 也不讓我有興趣,因爲我唔係吃貨

酒店既2人份晚餐,一人只需200k

第四日

好感動,我用筆電既時侯,佢同我修指甲。

待續。。。。
parleur 發表於 2024-3-14 11:54
But the beaches are quite nice in Da Nang. You cant swim there though, the sea ia too rough

Honestly, the beaches in Phu Quoc are not too bad and most of them very calm especially beaches in the east side you can swim.  Beaches in Da Nang My Khe Beach is facing South China sea and water is rough.
回覆 讚好 不讚 使用道具

austinpower 發表於 2019-10-23 04:33
真心講,越南海灘真系無一個可以同泰國比,富國得一個白沙灘靚,但水都唔清。唯一優點條渡假酒店夠平。 ...

But the beaches are quite nice in Da Nang. You cant swim there though, the sea ia too rough

感謝師兄分享

多謝師兄分享

thanks for sharing, seems like a romantic paradise for you

真心講,越南海灘真系無一個可以同泰國比,富國得一個白沙灘靚,但水都唔清。唯一優點條渡假酒店夠平。

多謝師兄分享

謝有相浪漫報告,你的 GF 好像幾好喎,恭喜……

請教下,哪些酒巴較好溝女呢?我12月可能再戰西貢,我也是少去 KTV, 但去過 Disco 如 Lusch , 不過地方很少,索女也不多,但在  Bui Vien 酒吧街見過很多韓仔拖住的很索又後生的越南妹,看樣子不是一般KTV 的女,比KTV 的更索及後生,很想知在那找這些貨源,可惜小弟不熟悉越南。、

回復 bkkgal ##1 的帖子

thank you for sharing

这个女女真的好服务,不错

性价比较高

Very romantic, congrats Ching !!

多D money,多D浪漫

Thx for sharing

多謝分享

多謝師兄分享

想問師兄頭頓系唔系得酒吧玩。同埋想問師兄系塔船由胡志明去頭頓?同埋富國島機票系唔系起胡志明搵當地旅行社買就得?

感謝師兄分享 妹子GFE讚讚

十足十女朋友咁樣。。超正

AaronLeeA 發表於 2019-10-23 06:31
謝有相浪漫報告,你的 GF 好像幾好喎,恭喜……

請教下,哪些酒巴較好溝女呢?我12月可能再戰西貢,我也 ...

小日本最多索女,年輕又靚。

templat 發表於 2019-10-23 15:48
想問師兄頭頓系唔系得酒吧玩。同埋想問師兄系塔船由胡志明去頭頓?同埋富國島機票系唔系起胡志明搵當地旅行社買就得?

其實不必到頭頓。胡志明pastuer(西人口味) 同小日本好多酒吧。

師兄個女仔好靚,見到都鄧你開心😃

多謝師兄報告