[普吉/喀比/合艾] 分享我在布吉既經驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟我每年都會去一次布吉,都有d經驗既,如果睇得開心加下分啦thx,可以分幾個部分泥講啦

首先芭東方面
第一係:
一般街邊既按摩店都係有hj , bj , 扑埋都得,當然係除左好正經既按摩店同按foot massage啦,一般泥講佢地按摩按到差不多就會撩你,價錢泥講就靠你同佢傾啦。1000-3000b
基本關舖都00:00, 關舖之後好多女都仍會坐系門口 純搵客入舖sex

第二係:所謂布吉既walking street >bangla road
最爆既agogo一定係harem ,個場成日都好爆 ,系布吉既agogo泥講算係最多亞洲人去,入面d女算係幾岩亞洲人口味 但相對泥講幾串下,lt價錢都好貴下 一般7000-9000 計埋bar費都差不多成萬銀。如果係抱住入去飲下野錫下女揸下波都ok既。唔記得去到凌晨幾點就會同格離agogo打通 格離d女都入埋

另一間多人去既就係suzy wong 啦,入面鬼佬較多 d女玩得亦較放 成個場都好high ,個場入面好多膠棒 打下女 d女又打下你,完全唔痛既 會玩得好high,
女方面 我就覺得ok la
而其他agogo都一般  想試亦都可以去下
提一提 布吉所有既agogo都唔比用手機 一係入廁所用 一係出番去用
bangla road仲有間Illuzion club ,同唔少既酒吧 大家都可以試下,bangla街上亦都有唔少既人妖企街

螢幕截圖 2019-10-23 下午7.36.17.png
泰浴方面 芭東得一間Christin massage ,入面全部都係怪獸。
如果想去好d既泰浴 就入出到去布吉鎮個邊 一般坐tuktuk 都幾貴下
因為布吉坐車好撚金 個個都呃錢,
唔建議租電單車  布吉好多山路好危險 車又多 電單車又多 基本上每日都有人發生意外。
布吉鎮既泰浴都集中系同一個地方 可以話係泰浴一條街
分別係New angel ,monoro,katherine…..布吉鎮既泰浴於圖片上位置
價錢方面佢地好pk 會問睇你係咩人而出幾多錢比你,所以最好就識泰文啦, 2500b起
個邊d女相對泥個都係來自泰國唔同地方既後生女 靚女既話我覺得唔少 服務就見人見智啦
好多馬來西亞,新加坡人都當行程之一去 ,一架一架旅遊巴駛入去 。
去到其中一間揀好女 之後會提供房型比你 通常好既房都唔會系同一棟樓,所以條女會帶你到附近其他樓 之後就服務
我覺得未去過可以一試既

螢幕截圖 2019-10-23 下午7.40.22.png
螢幕截圖 2019-10-23 下午6.29.37.png
最後想介紹多一條街比大家系芭東 位置於圖片上 個邊話就話係按摩店 其實係全套半套店
分別有幾間舖 d女系坐哂系門口撩客 有怪獸亦都有靚女 有後生有中女
我唸冇咩人會知 下午到凌晨先開 可以去尋寶

多謝資訊, 布吉好少有報告!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 no.virus.found ##2 的帖子

唔洗客氣

布吉真係相對難玩 交通太唔方便
多謝提供神秘地點 下次可以去

回復 comeonjames ##4 的帖子

布吉識揸車識路可以好好玩

回復 Lowcfat ##5 的帖子

係少d 南亞裔呀印度人個類

If have time, better save the money & have fun in Bangkok or Pattaya

回復 fung2615 ##1 的帖子

布吉原來咁貴咖

回復 ivancww ##8 的帖子

岩呀,但我去布吉主係玩水同中意個邊風景

回復 hongenang ##9 的帖子

出名貴

Bangla Road過咗12點好多令女出黎揾食,有雞運嘅話可以食到好嘢

回復 eato ##12 的帖子

師兄講得岩

睇嚟如果去Phuket可能自備飯盒會穩陣D, thank you C hing

回復 lotsogor ##14 的帖子

唔洗客氣

回復 fung2615 ##1 的帖子

其實Harem同佢格離嘅Suzy Wong3係永遠打通,幾點都好,由是但一間入,可以由另一間行返出嚟!

回復 dellwtko ##16 的帖子

多謝C兄分享

普吉鎮到海灘跟機場太遠

感謝update 、布吉 資訊!

Christin Massage入面啲怪獸真係唔講得笑,一望到個金魚缸,唔係行,係會跑出門口。