[曼谷] 再戰蛇美

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

補番上次篇文 :http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2191353

陽光從窗簾隙縫滲透著整個房間,原來已日上三竿。

再次走在曼谷街頭,陽光蒸發著雨後的水蒸氣,使原本已炎熱的曼谷更加像在燃燒一樣。簡單的用膳便再回房間休息,為晚上的活動儲備能量,彷彿活在這個城市完全不需要白天。

晚上不知不覺又回到了這個人肉市場,走了一轉看到今晚故事的女主角,燦爛的笑容充滿著陽光氣息,在那副天使般的臉孔上表露無遺,獨有的氣質與這個地方好像格格不入。簡單的攀談,便帶著她離開。

一起走到浴室,把一天的疲勞徹底的洗淨,我的手也慢慢地進入她的私處,口中說不,身體卻非常誠實,愛的液體不斷地分泌出來,帶點害羞的表情、急速的喘氣聲音,彷彿聽到她心底內的呼喚。

我們各自把身體擦乾便在床上相擁起來,她的頭部不斷的往下移,直到口和舌頭停留在雄性最敏感的位置,我也把雙腿微微分開,享受著雙性之間一種奇妙的接觸,熟練的技巧、豐富的經驗,驚天地、泣鬼神。
隨後,她慢慢的靠在我的肩膀上,用兩手溫柔地替我穿上盔甲。兩人緊緊的合二為一,緊握著對方兩手,把情感和關係帶到另一個層次,四唇的接觸、舌頭互相緊纏、天使般的叫聲,釋放著原始獸性的慾望同時,我也像沒有被進化過的野獸一樣,身體猛烈向前方激烈地移動,30分鐘前我們才是陌路人,現在兩人已二合為一,同登極樂。

有人說男人最開心是就是相識女人的第一天和分手的那一天,我卻把這兩天放在同一天里。

失去的東西,其實從未曾真正的屬於過你。

情感、肉體與理智,一切一切像在瞬間溶化一樣,金錢和性愛產生的化學作用,遠比愛恩斯坦的相對論更容易令人明白卻永遠不能解釋。

她離開後我也察覺到原來只是一場簡單的交易。夢醒時的一刻,還來不及懷疑已回到現實的世界。只感覺現實才是人生最殘忍的痛楚。

同上次一樣,唔啱睇,睇依篇

一瞓瞓能到12點,太陽差唔多晒到上膝頭哥,feel到熱先識醒。

勁餓,落去醫肚,尋晚落完雨,仲能熱,想除剩條底褲行咁制,求其食啲野,填飽個肚番酒店涼住冷氣、保下眠好過,順便儲番啲精。

夜晚梗係番落蛇美搵女,又快又直接,行左一round,見你有啲笑容,就同你傾下,態度唔錯,又幾靚,就你啦!拖住手番酒店。女朋友feel, 已經九硬!

番上樓,居然肯侍浴,唔好放過,試下指插,開頭抗拒,之後又ok 喎,仲好好水。

沖完出黎仲有環保吹,早知頭先試下叫你水蕭啦,口技都唔錯,識得上下平均錫下,又加到分,我條J都已超硬。

佢幫埋我過膠,我都錫住佢入少少先,慢慢嘆,仲可以車住做,超爽、超硬。佢不停嗌,嗌得大聲過我叫”死黑X”,我狂插左一個世紀後(大約兩分半鐘左右),就到左,佢話佢都到,都唔知係咪。

爽完,差啲意為佢係我女朋友唔記得比錢添。有時依啲錢真係抵人地賺,醒多1000b 貼士你,因為真開心,希望有緣下次再敘舊。

臨走前仲叫多一聲Honey, 之前曾志偉坳都唔到的(唔明自己睇大丈夫),都自動送埋,今晚算係咁。

玩埋今次一砲兩文,唔多like的師兄,忍埋今次
好像睇吾普通的鹹古,多謝師兄。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 gnat0909 ##1 的帖子

I like the second part better.

反正樓主肯花時間打咁多字, 冇問題啦, 睇唔明就睇second part。

我喜歡通俗版多D..感謝樓主分享

師兄好文筆,
起、承、轉、合得非常好。

高手高手

師兄有才, 寫得一手浪漫氣氛。又有轉回現實派
一絕,勁👍🏼

二篇都好嘢喱㗎

兩部份都好好睇,睇到鳩都硬

師兄太有才華. 最鐘意呢句
有人說男人最開心是就是相識女人的第一天和分手的那一天,我卻把這兩天放在同一天里。

一睇呢個style 就記起你上篇文, 期待下一篇

但係1000b tips.....

當潮文睇

呢啲咪叫雅俗共賞囉

好鍾意睇ching寫既style

ching 好文采.

写到太文艺啦~~~~~~~~~~~~

好文好文!!!

haha ching is a good writer

1314.ww 發表於 2019-10-26 06:02
好像睇吾普通的鹹古,多謝師兄。

當鹹古睇得啦,我都係因為睇得多先寫得出

sawadeeecup 發表於 2019-10-26 06:27

I like the second part better.

多謝支持,兩篇,有其中一篇like, 我都高興

Winston91 發表於 2019-10-26 07:05

反正樓主肯花時間打咁多字, 冇問題啦, 睇唔明就睇second part。

無錯,好多師兄直接睇下篇可以了,😂😂😂