[曼谷] 日式KTV

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去咗泰國好多次,其中主要係去曼谷,去過沖涼、日式浴室、叫上門、part-time個friend、但係就係未去過日式KTV,今次終於有機會啦喺曼谷留兩晚,第一晚去咗日式KTV,喺住嘅地方答B T S,大約20分鐘就抵達車站,叫做Sala Daeng,非常容易搵,一出地鐵站,左望右望,直接向最多燈光嘅地方走去,就會發現,根本唔使搵,有間Hooters辣妹餐廳,喺呢個街口轉入去就去,一定唔會搵錯。
入到去你就會體會到,根本就係一個公開嘅市場,無需要怕羞。下一條大約400米左右長嘅街道上邊,基本上只有兩種野,一係日式餐廳如果唔係,就坐滿囡囡,男性或者女性嘅爸爸生媽媽生,會非常落力向你介紹佢哋啲女,看自己經驗,係呢條街左邊右邊企喺度或者坐喺度嘅女加埋超過200條,着嘅服飾亦有好多唔同,有着白恤衫、有着普通泰國人三、有上身係吧下身係短褲嘅係呢條街左邊右邊企喺度或者坐喺度嘅女加埋超過200條,着嘅服飾亦有好多唔同,有着白恤衫、有着普通泰國人三、有上身係吧下身係Bra褲嘅,更加搞鬼嘅係有一間着住星加坡航空制服,完全係制服誘惑,但係啲女就唔係好啱我口味。行咗一圈,同我朋友兩個人,最後都係揀返喺四台介紹過嘅F 1sex club。
你當野當時喺門口只有三條女, +1個唔識講中文嘅爸爸生,但完全冇問題,身體語言搭救,同佢講一講兩個人,馬上佢同埋三條女都圍住我哋,護送我哋去搭lift上4樓,一出電梯後,你就見到一個好細嘅平面地方,同你喺電視睇到啲日本食KTV基本一樣,就係一個大廳有好多張沙發,彈開一格格,當時,我只係見到一台客,而且係一個人,我哋就好似大爺咁坐係正中間擺疏花度,啲女就係我哋面前排開三電梯後,你就見到一個好細嘅平面地方,同你喺電視睇到啲日本式KTV基本一樣,就係一個大廳有好多張沙發,彈開一格格,當時,我只係見到一台客,而且係一個人,我哋就好似大爺咁坐係正中間擺疏花度,啲女就係我哋面前排開三學行,兩房棋一行痞低任你揀。我比較貪心揀咗兩件,我老友揀咗一件。
收費模式其實都好透明,一個鐘任飲收1000泰銖, LD 220泰銖一杯,私家房加$500泰銖,玩幾耐同埋飲幾多,最後+10%服務費。如果條女帶出去,個場收你1000泰銖,條女短叙2000泰銖,長鐘5000泰銖。唔使講價。不過問題係啲女唔係全部都可以出街,尤其是比較正嗰啲更加唔出街。搞鬼嘅係每一part,啲女都會跳大約5分鐘辣身舞,呢個時候你可以揀同佢一齊起身跳,或者你坐喺度佢坐係你身上跳,我就坐咗喺度,條女坐係我大比度樓新樓細,我左手揸佢囉柚,右手揸佢個左邊個波,個頭就黐埋佢右邊個波,皮膚滑一滑,補充一下,我揀咗兩件,所以根本就唔夠手用,非常保暖。快樂嘅時光係好快過,尤其是係見到啲女瘋狂咁飲,當然佢每一次都會問你好唔好俾佢叫野,唔通唔叫咩,就係咁樣,兩個男人玩左一個半鐘頭,啲女叫咗五個round,我哋亦有邊唱歌邊跳舞邊嘴嘴,實在好好玩,時間差唔多啦,叫買單啊,兩條友,收咗我哋大約7500泰銖。折返港幣大約兩千銀,唔貴,但亦唔平,叫做見識下啦。咁仆街嘅事,我同我老友都唔記得咗啲乜嘢顏色可以出街定唔可以出街,我哋叫嗰三條女都係唔出街嘅。不過,冇所謂,因為我哋兩個已經安排好,離開呢個地方之後就會去大手町。
補充一下,街上除咗日本人之外,基本都係亞洲人,講國語係冇問題嘅。
呢份報告係咁多,其他啲嘢遲啲再報告。
睇落好唔错哦,日式ktv仲未去过
回覆 讚好 不讚 使用道具

It is on the Google map as " Thaniya Rd " walk up and down the road after dark and you will see many nice young girls sitting on plastic chairs on the pedestrian walk.  

所以我而家都唔去ktv 同一筆錢可能去agogo玩 玩得仲放
最低消費都過千b  我之前去幾次d 女都係一個鐘飲2杯 同埋我上次ktv坐完條女無出街 之後去蛇美見返佢 ktv最慘岩完就話者 唔岩玩就硬食一個鐘 我感覺ktv d女cool d 去過4次得1次感覺良好 最差一次 係條女點晒歌 叫你唱之後自己全程玩電話 勁無癮

好有用既資訊 多謝師兄分享

thanya rd. 好易揾

F1同puru好似係同老細
D囡會兩邊走

回復 黃種人 ##1 的帖子

玩日式KTV, 最好係可以同女仔傾到計, 好多係果度返工嘅女仔都識日文, 所以好多係曼谷工作嘅日本人去玩。如果呢嘀女仔識少少英文或中文, 花幾百港紙玩1~2個鐘也唔錯。

想知d女咩質素?

KTV唔適合新兵

人一世物一世,點都要試下!多謝樓主分享

正呀。另類玩法
同越南差唔多, 可惜無得出街。

真係N咁多次去都未試過 JPKTV

感謝分享,去了3次還沒試過日式KTV

thank you for the info.

acchan恒 發表於 2019-10-26 18:29
正呀。另類玩法
同越南差唔多, 可惜無得出街。

有得出街,出街的也分長鐘、短鐘,F1多数短鐘。

回復 acchan恒 ##12 的帖子

可以出街
看是要ST還是LT
先和媽媽說
價錢是公開的

請教樓主
如果LT出街
過夜只有二次
不知道是否可以和媽媽桑溝通?