[曼谷] Purupuru

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

補返之前啲嘢,時間可能會比較混亂,希望各位師兄唔好見怪。
坐早機到達曼谷,之後坐機場鐵路到市區,去到都只係12點,食完午餐,看完泰式按摩,就去咗Puru Puru,喺出發前兩日透過Twitter聯絡過,預先book定條女,個名叫做Haru,去到經理叫我地兩個人,即係我同我朋友坐一陣,啲女正在回來,結果冇幾耐有一條女走入嚟返工,我老友話好似幾正,我望一望都可以啦。過咗一陣,經理話呢條女就係我訂咗嗰個,叫我同佢想即係我同我朋友坐一陣,啲女正在回來,結果冇幾耐有一條女走入嚟返工,我老友話好似幾正,我望一望都可以啦。過咗一陣,經理話呢條女就係我訂咗嗰個,叫我同佢想上去,我諗乜差咁Q遠嘅,我訂嗰個大眼好cute嘅,呢個細眼連塊面都有面尖尖變成面長長嘅,不過都食得落嘅,咁就上房啦。入房之後我就剝晒衫啦,條女就喺度搞緊個浴缸,系呢個時候有人係咁拍門,我心諗做乜叉野。使唔使着返衫?結果條女開門之後發現原來係個經理。經理對住我同條女講話搞錯咗,你條女唔係我訂嗰條。我訂果條女而家先至返咗嚟。叫條女出返去,玩返我哋個條女入嚟。一睇,咁先至係啱呀,雖然同幅相唔係完全一樣,但肯定係佢本人,而且有七八成次。面尖尖,細細粒,眼大大,絕對係靚女一個。雖然有爆牙,唔整齊,但少起嚟非常甜美。
我訂嘅係一個90分鐘嘅連埋浴缸嘅plan,你條女絕對係純天然嘅,幾無辜,面上亦有兩粒小墨屎,個波就A到B之間,唔大,但好好身形。第一part係浴缸,條女只係係咁以同我洗一洗,然後就好似樹熊咁擺喺我身上便,同我傾計,先小車,然後大車,係脷叠脷嗰種大車,就係呢種動作維持左差唔多20分鐘,最過癮嘅就係佢個小妹妹坐喺我個小兄弟上邊,間唔中搖一搖,真係好銷魂。之後上床就冇乜特別,但反應好好。話咁快就90分鐘收費3300泰銖,抵玩,下次可以再去。
記錄在案,下次試下先.
多謝REPORT
puru青春靚麗

Haru 真的挺不錯,而且英文不錯好聊。
雖然不像官網相片中那樣美女天仙,但也算是挺漂亮的了。
看了评论跃跃欲试
多謝ching分享,過兩日去試試
3300bhat with services & 1 shot is good deal
回復 黃種人 ##1 的帖子

3300b 都幾抵玩
抵玩!有機會要試下
Haru睇相係唔錯
提示下各位先,尼間要預左冇乜服務,但某D囡囡顏值真係吾錯,同埋記得預訂
真係咁正?我愛日本囡師兄唔聲唔聲puru 啲女都被你全部吃過吧!
可惜之前試過得1q
日本可以任做
下次要去試試
purupuru睇相的確唔錯,下次試試
這家店的妹子都年輕漂亮,但價錢比附近略高,但真的看上眼了!還是值得
下次試下Purupuru先.
想知道預訂方法
回復 黃種人 ##1 的帖子

下次要去試試
看Haru的Twitter确实很可爱,感谢师兄的信息。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:13