[LB專區] 我想試下LB

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我真係好想試下,就嚟又去出差,未試這鵝,但感覺好正好女朋友feel, 有人可以介紹我嗎?只得一晚,珍惜這一晚!
回復 阿輝叔 ##1 的帖子

就ob找一个 应该都ok~      
OB質素係唔錯 但有無女朋友feel就唔一定
不過你可以去睇下先
Straps 的鵝幾靚

chili bar is also a good choice

你未試過你又知鵝好有女朋友feel?
勸你唔好,你得一晚,如果搵咗之後發覺唔啱玩.放佢走.又再搵唔到啱玩嘅女咪浪費咗唯一一晚
as long as you are happy, try it then! Be careful, someone tried before said can't go back once you tried
Lady-boys give the best hand jobs.
They know how to scratch a man's itch.  
真的可以去OB看看
一定有的
不然蛇美門口很多
輝叔兄,你有冇痔瘡?
回復 ximo ##4 的帖子

我上次去Straps係就係靚,不過睇唔岩都要畀貼士
仲好大咬

以後唔去呢間
Hellos 發表於 2019-11-2 15:25
回復 ximo ##4 的帖子

我上次去Straps係就係靚,不過睇唔岩都要畀貼士

其實呢間Straps店有小小黑店成份,呢度之前有師兄試過,LT要埋單時比埋囡囡LT錢(好似7000銖),之後返到酒店和你做2次便叫走
回復 thai_9989 ##13 的帖子

不爱straps 纯 business
还是 普通LB好
dellwtko 發表於 2019-11-1 18:13
你未試過你又知鵝好有女朋友feel?

幻想中來的
12月下旬就去OB會一會啲囡囡先,希望找到好嘢,小弟喜歡打車輪!

咁貴。真女都唔洗7000b LT
lady boy都咁既價真是有d卻步
templat 發表於 2019-11-26 16:57

咁貴。真女都唔洗7000b LT  

呢間Straps d妖全部巳斬裝上人工隧道
信不信由你.
其實點分LB還是女?我見有D整到好靚,但知道係LB之後就冇曬興趣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:50