[食家報告] Brix Halloween

回復 taisin86 ##1 的帖子

多謝師兄精彩的報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

我尋晚喺BRIX 都遇到個泰妹, 同你個DESCRIPTION 好似....
佢就話黎新加坡見工, 唔夠錢駛就去BRIX 搵外快
又係話老豆做老師, 自己係住清邁, 都有SHOW 佢D 生活照俾我睇, 又係渣BENZ 架喎...

不過, 歲數有出入, 我見哩個係21 歲, 佢俾ID 我睇所以應該唔會錯
同埋, 我嘅經歷就差好多了, 喺BRIX 幾好, 好傾又好玩, 番房玩完1Q 都仲OK, 傾下計就訓覺, 點知佢5AM 就捰雞雞走左人, 仲除左原本俾佢嗰D 錢, 佢仲喺我銀包拎多左百五蚊, 真係豈有此理, 玩過十幾廿次都係一次試過咁

回復 shmmm ##22 的帖子

她自己从你的 wallet 拿多了$150?? 偷钱??

今晚Brix 小女, 越越今個星期開始回家過年

係呀, 佢之前仲有回我WECHAT
佢應該當拎我嗰150 係TIPS 囉, 屌

MORNING Q 都未屌, 趁我仲訓緊就走, 仲夠膽私自拎我錢, 唉... 今次真係中哂伏

我我 發表於 2020-1-21 00:50
今晚Brix 小女, 越越今個星期開始回家過年

係啦, 前晚星期日晚都已經少囡囡啦...
但麻甩佬仲少, 基本上D 女都係得個企字
我前晚原本有個幾好傾, 吹左水成大半個鐘, 但講到返酒店傾價錢佢就企硬唔肯減, 咁就算數啦~

回復 taisin86 ##1 的帖子

多謝分享

多謝Ching分享。

Brix 高端 定要去体验下

多謝分享