第一次約囡囡出嚟,想問下酒店的意見

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識左不久的囡囡話佢欠卡數,問我借五千

我反建議不如佢今個週末陪我去澳門兩日一夜,我俾佢一萬.佢話OK

所以我而家要揾酒店今個星期六過夜,想住賭場酒店

揾到新濠影滙好似要2598兩個人,對嗎?

https://www.hongthai.com/tc/pack ... e=MFM02-JIT-CCK-MZY(6)

大家有乜平一些的賭場酒店介紹?謝謝
住澳门半岛比较划算,礼拜五开始澳门美食节,酒店应该会加价
两日一晚,咁师兄睇来都不用训,无限Q的节奏喔😏
BoscoVer 發表於 2019-11-5 23:57

咁大鑊?睇嚟好難唔過兩千
BoscoVer 發表於 2019-11-5 23:57

原來再下個星期有大賽車,仲大鑊
https://www.hongthai.com/tc/freshdeal/details.html?id=571

慘,特價酒店都係要一個星期前訂
BOOK了皇都酒店大床房連早餐兩位共1430元

謝謝大家
多謝分享
回復 ymc ##8 的帖子

可以出份報告,等我們參考參考可以嗎?
ymc 發表於 2019-11-5 22:32
識左不久的囡囡話佢欠卡數,問我借五千

我反建議不如佢今個週末陪我去澳門兩日一夜,我俾佢一萬.佢話OK

最好事前講定咩都得
去到囡囡左又唔得,右又唔得
只係掃興
五星酒店金丽华周六1400,旁边有金沙赌场
師兄有無囡囡名,我有相同case
多謝師兄分享
team2006 發表於 2019-11-8 02:01
師兄有無囡囡名,我有相同case

乜理由都好,都係窮想揾錢啫

可能佢原本想我直接寄錢俾佢,
好彩我諗到叫佢陪我賺我錢
回復 ymc ##15 的帖子

你岩,師兄今個星期六同囡囡happy?
team2006 發表於 2019-11-8 20:04
回復 ymc ##15 的帖子

你岩,師兄今個星期六同囡囡happy?

係呀,因為唔係一個星期前BOOK,好難BOOK到平酒店
條囡凌晨四點話有事唔嚟,之後就無再覆我了

之前係度聽人話九號會所係澳門最高級夜總會,
橫掂都要使一皮,不如去看看

所以買了1488茶舞套票,如無記錯包三個鐘同女仔
坐枱吹水㨂囡,一盤水果,兩杯野飲

玩法是每次一堆女仔來,㨂兩個坐兩邊吹水,跟住過一陣
又會揾別一批再㨂兩個吹,吹到㨂一到囡為止

揀到後600蚊兩個鐘房錢,加1500普通囡,1800 MODEL,
2500超模咁樣.

過夜就好溶,MODEL要8636(4300囡,4336鐘錢),超模
鐘錢就要再加三千,我覺得相當揾笨,大家都係玩兩個鐘的算了,

D人話八成囡可食用,但我覺得只有六成,可能因為我單客新客,
所以唔俾好囡我?但睇左幾個超模都無FEEL.覺得總体水準
和十八差不多

全部囡原來都係七日鮮,大部分都好木,好彩我都算係吹得下,
才無咁悶場

因為預左洗一皮,所以揾左個MODEL過夜,結果DM,過程就不好提了...
回復 ymc ##18 的帖子

甘慘,被放飛機😳
team2006 發表於 2019-11-12 00:18
回復 ymc ##18 的帖子

甘慘,被放飛機😳

可能佢係原本就諗住吹下水,等我傻傻地SEND錢俾佢

我要佢陪,佢為了好落台就假意應承囉

都好,以後唔使理呢條死八婆

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:07