[澳洲] 吃在悉尼-Ginza Empire

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實來到SYDNEY,按道理應該找個金髮鬼妹
但人生路不熟,未必吃到好西
早就聽聞這裡有間CLUB很有名
雖然都是ASIAN GIRLS(CHINESE,JAPANESE,KOREAN)
大陸妹平時食唔少啦,架妹日本果度咪仲正宗,反而未試過韓妹
因為首爾都係SHOPPING,無去過
估唔到今次來白人既地方,竟然搵韓妹,仲要係兩次都食番同一個
呢位韓妹有幾勁?搞到我咁難得黎外地都要翻啅佢呢?請大家繼續睇落去就知
之前D POST講既GINZA應該搬左,搵左好耐先搵到呢度
改左名叫GINZA EMPIRE
http://www.278club.com.au/

求其叫左個得閒既韓妹,好快就入得閘
一入去就好熱情叫我OPPA,老實講,韓劇都睇過幾套,呢句OPPA真係叫到人心癢癢
沖涼我最欣賞就係水中蕭,個浴室其實好細,但條女蹲起度幫我吹,感覺好正
上到床最令我驚喜既係佢既口技,由奶蛋蛋開始,到含到雪雪聲,最後深喉,真係有D比佢吹爆感覺
之後忍唔住同佢大車一番,有時睇AV,會覺得女優含完再同我打車輪好似會有陣味,影響性欲
但原來情慾高漲既時候,係唔會CARE,條撚硬到不得了,個心HIGH到不得了
即刻想帶番個套直接黎了,估唔到條女仲有項絕技就係用口幫我戴套,嘩,點忍呀!
真正肉搏詳情其實都唔使講,大家都清楚,要提既係佢既戰鬥格
我好中意傳教士式既時候條女八爪腳夾實我,隻腳夾住我BODY,真係屌都屌得用力D有FEEL D
最後令我第二日都再搵番佢既原因,係射完之後除套後,竟然同我黎個事後蕭
果種麻痺酸爽感覺都係好難形容,平時睇AV就見得多,有幾可叫雞條女肯同你咁樣,真係回味無窮
所以我第二晚又黎了,同第一晚一樣咁好服務
可惜,應該無機會再搵返佢,因為我唔係黎呢度公幹,玩幾日就走
好似話佢留到出年,之後都會返南韓
佢既名叫SONA,睇下咁多位CHING有冇機會過到去享受下呢個AV式既服務!
wow, this shop is really popular in sydney, especially in the chinese society.  eveytime when i went there, they have a new trading name, don't know why. but the venue is ok and the gals there are ok too, worth a try...
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for the update, I will visit there on early DEC.

多謝報告,有機會要試

278 is great. You can also try ginza club, they are under same boss.

Thanks for sharing

服務好最難得!

韓妹服務好的不多,師兄雞運好啊

Thanks but seems to be too expensive!

seems like they mainly have Chinese girls only and their pics looks fake....

好似大陸妹

多謝師兄分享

多謝分享

感謝您的分享!!超讚的啦!!