技師 貝貝 按得又玩得,真係好難得,Spring Spa真係一個好...

簽到
名稱: Spring Spa
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我工作經常要坐定定,攪到周身骨痛係常事,所以每星期我要做下推拿按摩,無它嘅,辛苦搵嚟至在食,食色性也!
雖然我唔係一個要求高的人,但點都要搵一間按得又有驚喜既場至得架?
經我多方搜証,加上親身試過,Spring Spa真係一個好選擇!
間場好近地鐵站,裝修企理又乾淨,光線足夠,感覺好舒適,有獨立沖涼房,咁就方便好多!
去到招呼好,客氣有禮,我選了香薰推油90分鐘的,先帶我入房沖涼,房間幾大唔會迫迫夾,毛巾乾淨用起嚟安心D!
出嚟就有位靚靚技師等緊我,自我介紹叫 貝貝 ,後生女好Sporty,笑容好燦爛,好高、走肥、修長,身材比例好正,但咪咪又唔細,可能做開運動呱?
我瞓上床先推拿,佢D功夫幾好,按頸肩時落位唔差,力水方面都唔錯,後生女有咁好功夫真係難得,過程有傾有講唔會冷場,按了大半個鐘後真係好舒服。再嚟香薰推油,好溫柔,好識就位,到掃股時有觸電感角,真係令我想入非非,又摸又揸又R,陣陣刺激感湧上心頭,細佬開始蠢蠢欲動,佢再按我大腿內則,有意無意觸碰到細佬,真頂隱!
頭Part做完轉身做埋下半Part,推胸捽Lin,另一隻開始掃我袋袋,細佬抬起頭來就當然啦,我亦手多多,先由佢腰枝摸上個胸,隔住件衫唔過隱,攝入衫內,白滑彈手好好揸,再摸吓pat pat好有手感, 貝貝 比我攪到臉都紅晒,身體有點軟,我得勢不饒人,解甲啜Lin,佢亦都落油起機,喺咁刺激之下,我亦已高潮了!
事後細心清潔,沖涼後出來佢仲幫我按頭,到夠鐘才走,真係有家教!

同貝貝咁好傾,佢發了幾張私人照給我,我當然要同師兄們分享吓!
多谢关注
幾靚呀
Thank you for share
多謝關注
多謝師兄分享
極品美女!
多謝師兄分享
多謝關注
多謝關注

多謝關注
好吸引!
今日返工名單

膚白貌美  丽丽

女友feel   糖果

巨乳小蠻腰   樂樂

OL 制服誘惑 Gigi

環保好服務   婷婷
thank for your report and sharing
多謝關注
多謝分享
多謝關注
多謝關注
多謝關注
多謝關注

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 10:13