[曼谷] 新Nuru 店報告 蘭lan massage, Daisy dream

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有睇過我包膠都知,其實我幾鐘意玩nuru, pattaya浴室一早唔會去,因為水床時間短,女好多又懶,屌兩屌就趕著要你出,所以我要玩水床,一定留返bkk玩,又足鐘,服務又好,又唔使同印度佬迫,最緊要無食水經理。bkk一有新nuru場我一定會去試。

Daisy dream
開咗都一段時間,不過都算新。呢個場絕對係日式按摩區中,裝修最靚仔既一間。
大堂裝修已經好靚,呢度d女有分兩批,一批就可以玩nuru, 一批就唔識既。
有普通房,有浴缸房,nuru就一定係浴缸房,千祈要卜浴缸房,無房寧願等,因為我試過普通房係好細,闊到只係夠放一個細單人床,床尾一個企浴,好好細,浴缸房起碼大三倍。
價錢方面,普通房,唔係nuru就二千幾, 有分40,60,90mins無記錯的話。nuru, 就貴啦,係所有店中最貴,60 mins 3000 90 mins 5千,總之記得好貴。
女方面,不過不失,又唔算好靚,都唔係醜,整體大概102質素咁上下,無天仙級,但食用級既就總有d。大概有十幾個,可以nuru大概佔3分1。
當日選咗條女,樣ok, 唔算好靚,但都唔差,廿幾歲,識玩nuru黎講算靚,身材全走油,一般硬假波,但未到岩石超假果種。
服務又ok既,做足服務,比pty浴室好,但又無doki 咁仔細,毒龍果d欠奉, 而最最最重要一點,因為講過啦,daisy dream d裝修就好靚,裝飾燈光set到好靚,所以成個氛圍好正,好舒服。
佢浴缸同水床位係set係騎樓位,天花係有天然光慘入黎,以前東莞年代我先啱啱出黎玩,好記得有間酒店水床係出騎樓做,又係咁有天然光修入黎,所以特別有感。成個感覺好舒服好放鬆,因為硬件好,條女都比足服務,雖然未到doki, mitu果種好。
IMG_20190928_142837.jpg IMG_20190928_142822.jpg
房真係靚,好放鬆

Lan蘭
見到有師兄開post, 又見到Naya咁大波,仲有師兄留言話係真波。睇圖呢,好大,大到以為假,睇樣又好似唔差,立刻拉卜啦。
一入門,店面就好細,keeper會比部ipad既真人相你睇。我選了90 mins 3900b。
等咗陣跟女女入房,女女真人同相比,有一半係正確,一半係假。樣係有d老,有皺紋,一定係30up, 如果比我排人牆,樣黎計我都未必會選。而真果一半,對波真係好似圖咁大,好墜手,胸奴戰士簡直加攻100%,仲要係真波。女女個身材好怪,真大波,有肚腩,但腳幼,好矮。
女女對波好大,又係真既,所以好好揸, 佢又矮,我基本大部份時間都係望著佢頭頂咁揸佢對大奶,唔係太睇到樣,所以我覺得ok既。但佢波下底可能成日腌著,生晒一粒粒咁,咁我都唔理咁多,唔去睇波底就當無事。
硬件真係大扣分,doki,mitu, daisy 房都大既,仲有鏡。而蘭呢度無鏡,床細到一張單人床,房係其他店既一半咁細。
水床服務仔細,拍得著doki, mitu, 但都係無毒龍,但佢對真大波滑晒我成身係正既。女女都好好屌,我只能講,缺點係有既,波底生粒粒啦,樣唔得啦,肚腩啦,但佢對大真波,我全程係咁望著佢對奶黎玩,可以ignore晒其他缺點既,女女態度服務都正,就算完咗事,女女真係幫我按到夠鐘,無hea時間。所以我都唔會話跌錢既,但唔會再試囉。
1573735440940.jpg 093124t128vit09t21zot8.jpg
呢幅圖你當女女開咗十級美顏,只有對奶真人真係咁大
十級美顏即是要打個五折
回覆 讚好 不讚 使用道具

匈奴去了泰國都沒試過一個大奶奶
每次看臉選人
下個月一定要去找個真波大奶奶玩玩

daisy dream would be a little bit expensive comparing with other jp massage

Now l learned lesson that is 10 grade means 50 % disappointed

見到佢都唔起頭,Lan,(蘭)忘記算吧,唔好去呀!

我覺得似賣廣告多囉~

我係胸奴族
不過...
波底生粒粒
塊面仲好膠
真係食唔落

Ching絕對喺一流食家

感谢师兄的报告,考虑去daisy dream看一看了

多謝ching,高質包膠!!

Naya睇相仲想試

Naya Will not be my cup of tea.

上次去Daisy Dream新張平500銖
不過啲女好少

jasonpg 發表於 2019-11-14 23:23
我覺得似賣廣告多囉~

請問你有冇睇過占士兄D精彩包膠?如果冇,我建議你去睇吓

comeonjames 發表於 2019-11-14 23:53
你覺得係咪係

唔駛理佢,多謝包膠!不過張相,條女個樣好"假"

硬件好正⋯⋯ 但軟件就⋯⋯

報告用心! 同意波底粒粒問題, 如果其他師兄喜歡龍舟掛大鼓, 應該幾好玩

前排咪好似有師兄出左報告
我去陣都無試😁