[曼谷] 曼谷5日5夜報告 Massage篇 Part 2 ~ PuruPuru 布丁 Miki Nami Haru

泰國夜店類別: SPA 場所名稱: 曼谷5日5夜報告 Massage篇 Part 2~ PuruPuru 布丁 Miki Nami Haru 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一篇前要:
[曼谷] 曼谷5日5夜報告 Massage篇 Part 1~ PuruPuru 布丁 Ayu

今次一炮過出晒Massage篇先,下回系列將會係~~ 蛇美篇

話說上一日試左Ayu 超級唔理想 又唔想轉其他
所以比多一次機會佢 今日就叫左Miki

睇想好似唔太差 起碼唔會假波先
今次約左12點 但個 Jacuzzi room 有人用緊要等多15分鐘
所以就坐下順便望下佢出既衫 幾得意
我個朋友係泰國著出街比日本仔認得 笑死左
之前有ching 問過 所以比相大家睇

終於等到主角出現啦 個樣同相無太大差 係皮膚差少少
入到房已經有講有笑 開定浴缸水
佢一除衫 應該有C左右 開頭見中間有巴條痕 以為又係假
點知一揸 真波彈彈手 仲有少少水滴型
原來真係巴痕黎 開心到爆炸
係Jacuzzi Room玩左 一陣就上床準備
上到床我唔使佢按摩 開始大家傾傾計 互摸Kiss下
當有感情時就開始環保吹 吹得好舒服
之後到我開始幫佢服務 慢慢kiss佢lin頭 幫佢小妹摩擦下到有小小水
跟住就女上男下 正常體位 佢好鬼有表情 好自然
最後到狗仔狂抽到禮成 不知不覺都搞左好耐 都差唔多夠鐘
沖埋涼傾多陣計 比小小家用獎勵下佢
傾落佢原來係Part Time 唔係成日返
仲介紹左D酒吧比我 可惜無時間去試

你地以為完 錯喇
最後一日又返卓BOOK番佢
佢勁開心我又搵返佢 感情又進一步了
沖涼個Part 係Jacuzzi 度大車左好耐 好有女友Feel
上到床佢更主動又有表情
最重要係對大波波 唔太大岩岩好 彈彈手又竹筍咁
見到細佬都扯 雖然相頭唔靚女
所以作為回禮 我幫佢小妹妹提供太好既按摩服務
佢直頭High到個樣 好想比人吊到7749次咁
可惜係佢水始終唔夠多
最後正常體位禮成 我應承下次再搵佢
因為佢今年畢業後出黎做野 佢話可能繼續Part Time
不過唔會返得多

返啅指數 8/10

今次唯一遺憾係試唔到另一紅牌 Far
佢超Full次餘唔係成日返工 有試過問完隔左一陣問就比人Book左

之後順便講埋我朋友試左紅牌 Nami
我朋友叫佢戰神
有少少肉地 真波
因為佢床上技術好正 同埋條女好想滿足自己
不停自動波黎動 總之好鬼爽咁話
佢最後完左2Q 禮成

返啅指數 8/10

跟住佢又試左 Haru
佢話呢個好細粒 個波唔太大 其實岩晒我
正常床上技術
但幾有女友Feel 同埋個樣都唔差

返啅指數 8/10

我另一個朋友就去Addict試
食左個好靚女既 但已經有個女既
所以都係會扣少少分

比Ching 們大家做參考 希望大家食到好野
下回系列將會係~~ 蛇美篇

感谢师兄的报告,正在犹豫book purupuru哪位妹妹,看来就Nami啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持,但冇line 冇wechat 比較麻煩

多謝資料 下次去試試

期待蛇美篇

回復 pandahui ##3 的帖子

係 佢地得Twitter Book囡囡

How about purupuru  service?

wow, thx for your info, will pay a visit there...

有埋相,無得輸 多謝分享

請問樓主
purupuru
時間90分內可以幾次
是一次店還是二次店?

位位都咁靚

點解點解
唔係我出發前出報告
😭

好似件件都食得落喎~

回復 justshanghai ##8 的帖子

呢個好睇你雞運

回復 何老師 ##12 的帖子

我有朋友多一次要比錢 我另一朋友就2Q唔使加錢 我估睇條女想唔想收錢

回復 abcdefghi ##13 的帖子

食用率都高

回復 lads ##14 的帖子

留返下次用

回復 190250 ##15 的帖子

Ture

多謝師兄報告,期待你的蛇美篇!

謝謝分享,好有用的資料