子夜套票

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問NC子夜套票是否包洒店房過夜,到什麼時候間check out?
小姐會也包過夜嗎?

其實我未用過子夜套, 都係聽mami講解:
(1) 子夜套是包酒店過夜房間, 致於退房時間就要問mami最清楚,
(2) 一般玩子夜的客都係玩長鐘(即過夜), 當然也可以玩短鐘。玩短鐘就不能留K房太耐, 因為囡囡可能趕返公司跑多轉。
Winston91 發表於 2019-11-21 01:15
(1) 子夜套是包酒店過夜房間, 致於退房時間就要問mami最清楚,
(2)  ...

我想問, 可否提前攞酒店房???
Winston91 發表於 2019-11-21 01:15
(2)  ...

多謝回覆,希望年底前真的可以去一次no 9
vv--vv 發表於 2019-11-24 16:29
多謝回覆,希望年底前真的可以去一次no 9

我睇樓主之前嘅報告好鍾意周末過大海, 咁嘅日子玩子夜唔合適, 第一次可試吓茶舞。希望睇到樓主九號報告。
Winston91 發表於 2019-11-24 23:26
我睇樓主之前嘅報告好鍾意周末過大海, 咁嘅日子玩子夜唔合適, 第一次可試吓茶舞。希望睇到樓主九號報告。

NC同桑拿是很不同玩法,尤其是一個人玩,但又想見識下C9的囡囡是否真的澳門最靚的,所以希望年底前可以申請到一兩天假去試試看。
谢谢分享,有时间就去体现一下
vv--vv 發表於 2019-11-25 00:51
NC同桑拿是很不同玩法,尤其是一個人玩,但又想見識下C9的囡囡是否真的澳門最靚的,所以希望年底前可以申請到一兩天假去試試看。

如果樓主想見多嘀靚女都係玩茶舞好, 選擇多好多。子夜套票要11點後先可以用, 這個時段好多靚女已被客人揀了。
Winston91 發表於 2019-11-26 23:29
如果樓主想見多嘀靚女都係玩茶舞好, 選擇多好多。子夜套票要11點後先可以用, 這個時段好多靚女已被客人揀了。

對,除非想同囡囡過夜
師兄其實去左夜總會未😝

子夜間房,一定要唱完k先俾你,因為等晚舞食完,執埋房先俾你同一般酒店房有小小分別

女女多數過夜,我以前計法係兩q錢,當然你一q踢佢走都問題不大

至於九號,我認為除非你好有,否則茶舞(5-7點)算啦,因為吳駛爭食同埋媽咪有小小時間招呼你
vv--vv 發表於 2019-11-19 23:04
請問NC子夜套票是否包洒店房過夜,到什麼時候間check out?
小姐會也包過夜嗎?

2020了,師兄幾時出發?
wongwingkin 發表於 2020-1-5 12:52
2020了,師兄幾時出發?

因只可周六出動,這時段單支去NC尤其是9號可能女又冇房又冇,等平日有機會先。
我都想去見識下 大概要準備多少銀兩呢?比桑拿貴很多吧
MichaelHL 發表於 2020-1-5 23:01
我都想去見識下 大概要準備多少銀兩呢?比桑拿貴很多吧

茶舞套票千多元,去到揀普通的小姐五六千可以吧
回復 vv--vv ##14 的帖子

小姐五六千?? O甘貴?
穿哥 發表於 2020-1-8 12:32
回復 vv--vv ##14 的帖子

小姐五六千?? O甘貴?

9號會所連套票五六千吧
我聖誕前去過,女女鍾錢4000,即係房間陪飲陪唱的費用,出街3800/6000,分別係普通女和超模。
四眼咸仔 發表於 2020-1-8 15:18
我聖誕前去過,女女鍾錢4000,即係房間陪飲陪唱的費用,出街3800/6000,分別係普通女和超模。

師兄, 呢個應該喺過夜消費。普通囡囡小費收3800, 即喺加咗價。
回復 Winston91 ##18 的帖子

因為鍾錢唔係我比,所以不太清楚,小費後尾比左5X,因為囡囡身材一流服務亦唔錯
穿哥 發表於 2019-11-24 12:06
我想問, 可否提前攞酒店房???

cannot , so sorry

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:10