[MB男同性/同志(只服務男性)] 忍不住去sauna做女子滋味初嘗黑房3P之旅

用手機回應 kimmichael #80 的帖子7 e$ v0 Q, P# G. _' A* Y$ g" i: z: U

, i8 C% n! R: ]2 D" @* y師兄當日無啖好食啊!疫情之下靜英英
回覆 讚好 不讚 使用道具

我想含同格劍

我想含同格劍, pls...

有機會都想試下含人地碌大J

回復 waipl ##85 的帖子
2 H- B$ o5 p5 Z  i" e
- w( y( J1 }6 O. m想試做〇,69,有口爆更正

👍 👍

小弟都想去試下,有冇好介紹,我1 ,0嘟可以,可否講分享下新手經驗。

回復 泳裝 ##1 的帖子+ x( t7 i4 y! J7 L) i; K

, l$ o) ]. y. ]; e, M# G好正!我都想試呀

回復 泳裝 ##8 的帖子
( W. o* O/ D3 x" ~
9 l, k0 n+ ^, {+ a$ V0 e真的?!大唔大條?

我都去過sauna真係好正架🥰🥰!我最多都3p😊😊,我想試吓多D人玩3P以上啦🥺🥺!

_. j- y3 a/ n3 f
回復 Kimiwong ##91 的帖子
, F/ b9 C( r8 L% K- [$ m9 x  {) w, H7 i7 H, }* D8 j$ x8 Q
參覌過,冇料到,只見3-4人、打牙膠,有冇大兄想做1、pm我

討論

你係O.Cd?可以pm我發表於 2024-4-19 15:46

k1ngk1ngk0ng 發表於 2019-11-23 15:59 $ c+ Z: c/ P9 }
是!非常剌激!剌激過以往的性很多,在漆黑環境中像蒙了眼一样(我喜欢合了眼做被動)自己當AV女主角:redface ...

* w7 j. l' A. d# U( Z6 J; p+ s4 x) r2 ewanna try, curious, jjand333

回復 k1ngk1ngk0ng ##9 的帖子$ V5 Q  o* e3 z
$ m% h2 ~4 b; g. L: K
我未试过被插,好想开包,Pm我,

我係直男,但係試過同妖做之後,就一直好享受被插嘅滋味,
' E: G( z2 }# c1 Q; c* p尋日終於鼓起勇氣去咗一間新開嘅sauna,希望搵到人插我。
: t' d/ S  ^: ]6 o' r但可能因為我太被動,又或者我太肥太醜樣,
/ A% I2 C: z3 _7 P, t喺黑房入面一個鐘,都無人理我或者挑逗我。
6 l; k  l9 K9 @0 u4 h1 Y! f我有試過摸人,但都俾人撥開。
8 O# G3 f% Z5 I4 F3 _3 o. ]. |有冇人話我知,係咪因為我要主動啲先搵到食?8 O# Q. C8 N# S! k
定係有潛規則?

未去過sauna我都好想試吓比多p插,但近期應該唔多人都所以一直未去試

用手機回應 aoimayu #62 的帖子2 J' K% A2 V. g. _' L: u5 s) V4 Q7 Y
# o: |( U  `' ?9 |
已加你V7

用手機回應 我叫靚仔 #95 的帖子
5 v$ @7 T/ Z( h9 Y" e# S8 A' H" J% W  u, U+ O
有地址吗

講到心思思,都想做女

我試過俾女指插。我都爽到升天。成日想找鵝試試。