[MB男同性/同志(只服務男性)] 忍不住去sauna做女子滋味初嘗黑房3P之旅

想問插得多會唔會失禁架
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 泳裝 ##1 的帖子5 i" _% l' W" Z+ Y! ]# F8 R7 ^( ?

$ W) V: w4 p  p4 t記得3-4年前交友app比一個話係0平會偽娘打扮按摩師帶咗上去太子嗰間、真係第一次見識、有浴池、上到去沖完涼帶左我入黑房按摩(當然上到去係男裝、唔會有女性化既打扮存在)、按按下開始按小弟弟加啜lin、黑嘛嘛真係唔知佢服待我定自己被當女咁享受、嗰刻真係分唔清、咩都見唔到、仲有身體帶嚟既興奮會忘形、後尾佢都係幫我口爆、我都用手幫佢完事、之後沖身再浸浴嗰陣有另一個男同我一齊响浴池、望左大家兩眼佢走過黎我側邊、隻手開始仲過嚟掂下摸下我、再開始套弄、嗰刻真係反應唔到、因為响浴池邊都有其他人、今次比較刺激、所以無格開佢、始終費事整污糟池水、起身入咗房、今次自己主動啜佢lin,同第一次互含、最尾臨出都係手打、無諗過第一次都有咁大膽既體驗、不過都係一次、無人帶都無再去過

karson1986 發表於 2021-9-22 18:01 ' m& a9 ]% p  q1 D/ @4 _+ P- i
回復 泳裝 ##1 的帖子9 O/ v0 u7 e; F( z+ p

) ^7 b' }/ s' {$ H  b5 V- M4 J& K記得3-4年前交友app比一個話係0平會偽娘打扮按摩師帶咗上去太子嗰間、真係第一次見 ...

/ D) ^# r. t. e; L始終都比較喜歡偽娘

karson1986 發表於 2021-9-22 18:01
7 N9 ?, x5 _% o8 S: l+ u& ~: Y回復 泳裝 ##1 的帖子3 a# R; {. r) ?& x

) d! ~8 c; @7 k8 ~- M9 t; o記得3-4年前交友app比一個話係0平會偽娘打扮按摩師帶咗上去太子嗰間、真係第一次見 ...

" V; D% D# d) v# t我就調返轉,係對方要求我帶短裙黑絲上sauna, 大家沖完涼我先拎入房著⋯⋯* [0 ~( v% y( Y  u  I0 {' t
間場係已結業的abc sauna, 仲記得房內好黑3面都係落地鏡,所以望去邊都見到對方攬住攪緊自己,加上場內播著挑𢭃既迷幻音樂令大家都好投入角色,感覺自己就好似變了一個壞女人被男人隨時outcall出去享用緊,是非常刺激又high的,那次我在房內被攪到出左2次。

回復 cici_chan00 ##104 的帖子( @) G% n- M( [2 O) D
/ o+ O) G. R0 ~& |" ]: k& m  w- [
你本身係cd?abc可以帶衫去玩?我上太子嗰次佢係話唔比著其他衫、所以佢無cd

karson1986 發表於 2021-9-23 18:39
4 S# s- i6 j/ s回復 cici_chan00 ##104 的帖子) o7 t! H! F) O* C7 o: }/ N

. b+ j/ j) C7 J; m- C2 {你本身係cd?abc可以帶衫去玩?我上太子嗰次佢係話唔比著其他衫、所以佢無cd
& g) C$ O! u' B" ^
我只是和男sex時才中意著女裝只做女角色,因時間及環境因素沒戴假髪更沒化女妝,女裝要玩完就丟不能帶回家。
. p& t8 t- r. Z. w( U7 z: d2 x我那次是先用膠袋把女裝袋好,沖完涼先返locker拎袋野入房換,2個人閂埋門在房裡面就冇人知你點玩。

cici_chan00 發表於 2021-9-23 19:32
+ l' J3 u) r0 [6 ^7 l我只是和男sex時才中意著女裝只做女角色,因時間及環境因素沒戴假髪更沒化女妝,女裝要玩完就丟不能帶回 ...
* H" ]9 k: w) J+ K8 N$ h& P2 H) D
而家仲有無繼續cd吖

而家有邊啲場可以玩黑房
3 M3 d, ^6 E% m3 `" m" l小弟俾妖屌就試過( C# f- ?4 P+ t2 H( }* n
但未試過俾男人搞

現家桑拿蒸氣房有冇開?

回復 cici_chan00 ##104 的帖子& _4 K" o) D) ?+ O! `! N
( _" h3 C4 K  ?
聽落真係好high..好想试下添

karson1986 發表於 2021-9-23 19:36 * `# }: U' W2 F8 q& L3 g
而家仲有無繼續cd吖
* x9 B. ~* ~* L5 g% E' r6 M
約人玩或自己玩先會

mikesin 發表於 2021-9-25 06:02 - f! f- a) M6 R: W8 \, c$ U
回復 cici_chan00 ##104 的帖子; `/ x" }% O! Z6 z* {( J+ P
( Q$ Z2 z4 C7 m8 p. B2 b& w
聽落真係好high..好想试下添

7 O( V5 S' N* S, L6 q0 z' A$ E如果夾到啱玩便high

回復 cici_chan00 ##112 的帖子, J4 n' W. t, U& o( z* D  C! n

- v8 n$ d1 O; ^" a1 q( {; `+ nPm咗妳、可以詳談交流下

回復 karson1986 ##113 的帖子# H  o1 C/ |9 H, ^

- Q/ k# R" D0 V4 \( Z末去過sauna房,有無師兄帶隊,謝

回復 kimmichael ##114 的帖子3 x9 {4 Q3 e# }; C$ H4 X

2 m+ N3 A6 y2 f1 c7 c/ N3 a1 U我嗰次都係嗰位cd帶、記徥响邊、因為但唔敢自己一個上去

洗唔洗打針先去得?

回復 dreamahegao ##116 的帖子
3 d8 p- V: X7 V# \/ k( k
; i5 i7 q% ^  T0 W$ g6 q9 z, R請問帶cd上去除了門票,還要付多少cd費?

宜家香港島重有邊間sauna啊,好耐無去過,呢幾日突然心思思

tonysony 發表於 2023-1-11 06:56 / V- X4 l  c/ w7 c' G
宜家香港島重有邊間sauna啊,好耐無去過,呢幾日突然心思思

2 B8 g& }# f$ E* T9 l1 p2 E3 @可以試下 Gateway,幾干浄

泳裝 發表於 2019-11-22 16:09 6 w5 c0 c& S9 Z. Q
我忍唔住好想試下做女子比人插嘅滋味決定去左灣仔sauna. [) }1 \$ W! A
終於去到現場 我個有喜個心又慌 我第一次完全比男人 ...

b! G) X7 P- ~: q; i忍不住 都想試下
1 U4 g' Y: ]0 m  T0 E+ e9 G/ s: j4 O# Y
- g5 q1 V$ m- l

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 0 不讚 1 使用道具