[媾女勝地] 台北 "酒店" 終於試到台妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老實講,哩個FORUM全部都係廣告,所以我決定出番篇真實報告

女我都玩過唔小,大陸既梗係玩得最多,其次就日本妹,鬼妹就間中玩下,因為唔多啱FEEL。。。但係一路都搵唔到機會玩台妹

你話求其CALL個外送茶LOR!但係上到網RESEARCH,十個有九個都係呃人,九成貨不對版,隨時仙人跳

所以我索性試下 "酒店"。原來台灣 "酒店" 同夜總會差唔多,都係喺房到同下條女唱下K,傾下計,覺得啱FEEL就 "框" 佢到放工,即係帶佢翻自己酒店

我最後揀左間禮便店 (算係高級果種),經理知道我一定要扑得既女,所以佢一早同我揀定,帶左四條女入房。

老實講,見到D女我係帶D失望既,同澳門比簡直天同地。。。可能經理吓我係生客吧。。。又或者靚果D都係金魚

我最後都揀左個身材最好既 (無咩波,但夠SLIM,同埋個樣夠姣)

坐埋來後都係唱下歌,傾下計,收下水咁。而台妹令我覺得最正係真係好好傾,玩得好開心,跟住越玩越過份,我喺咁摷佢,搞到我下面硬晒。台妹見到我下面突起左,佢就用手摸下,重讚我好硬TIM。摷多左陣佢問我係唔係頂唔順,問我係唔係要出街。

跟住就梗係番酒店啦,因為之前已經玩熟左,入到房就真係帶女友FEEL。我地都唔急,一開始攬下車下,車到咁上下先慢慢捐個頭落下面幫我環保吹。口技一搬,但收貨既。

跟住正式埋牙,一入去之後佢堅係好姣,喺我上面狂搖,差D比佢搖爆。跟住轉我喺上面,我盡量控制住自己時間,唔好咁快射,想比個好表現比台妹。但係佢突然喺我屌屌下果時出一招挍春袋,搞到我突然控制唔住射左!

總括來講我覺得台灣既 "酒店" 係好玩既,雖然唔係我想像中果時女神級台妹,但係台妹係帶一獨特既氣質,佢係會令你好想媾佢,所以之後扑野都HIGH D
台妹給人感覺就是比較好
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄會吾會好貴

回復 chan590 ##4 的帖子

其實真係幾貴...大約32000台幣,一框框佢 7HRS,K房玩3HRS,跟住番酒店,但係做完就走...

其實佢可以離開K房之後可以叫佢陪你去其他地方玩,但係我都扯晒旗,所以快快手扑左野先

玩完仲會唔會去台灣玩女

回復 K20C ##6 的帖子

係貴左D,但開心既

同埋起碼有得揀

外送茶我就唔夠膽,睇過D REVIEW都知差不多全部呃人,除非你本身有相熟AGENT啦

回復 thtim ##1 的帖子

師兄
咩價位
時間幾耐

師兄
請問可否pm地址?
Thx

thtim 發表於 2019-11-24 17:39

其實真係幾貴...大約32000台幣,一框框佢 7HRS,K房玩3HRS,跟住番酒店,但係做 ...

1q 定限時任q?

有意思。感謝師兄分享

回復 thtim ##1 的帖子

Very good report indeed.
Thanks so much .
32000台幣 is really a bit on the high side.
I supposed it was value for money.

thtim 發表於 2019-11-24 17:39

其實真係幾貴...大約32000台幣,一框框佢 7HRS,K房玩3HRS,跟住番酒店,但係做 ...

雖然真心覺得少少貴,但算係旅行經費之一。
我認為好玩就無問題,因為就算你俾得起錢,都未必有相等質素既女俾你食

Liverbirdywna 發表於 2020-1-16 04:21
1q 定限時任q?

睇個款咁姣,唔會1Q滿足到卦,我估