[普吉/喀比/合艾] 芭東有間荷李活!

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Thai8899 ##7 的帖子

will try sooner, thank you ching report

今年4月份有去過,駐場有啤酒妹,點LD給她過來摸摸奶,她說要每晚被人點夠6杯還是9杯LD后才可以出街,不知是不是真的。飲過兩杯LD後感覺當晚人氣不旺,就起身到tiger找FL了。

二仙橋 發表於 2019-11-29 16:17
今年4月份有去過,駐場有啤酒妹,點LD給她過來摸摸奶,她說要每晚被人點夠6杯還是9杯LD后才可以出街,不知是不是真的。飲過兩杯LD後感覺當晚人氣不旺,就起身到tiger找FL了。

今次完全唔見有啤酒妺,可能大部份人都係買條手帶掛

ray819 發表於 2019-11-29 08:05
謝謝啤酒兄回覆,gogo bar  開8000好貴

係好貴!雖然條女好索但我都係冇去馬

eato 發表於 2019-11-29 00:40
呢啲場肉價比街女高唔少

我唔常搵FL女,所以其實唔知貴唔貴㗎

new place information. Thx Ching

啤酒兄,布吉唯一吾好係大部份酒店都收過路費。

ALEX 發表於 2019-11-30 11:24
啤酒兄,布吉唯一吾好係大部份酒店都收過路費。

布吉五星酒店唔駛諗,一定唔帶得女,四星有幾間得,唔介意住三星其實都幾多選擇!

dellwtko 發表於 2019-11-30 19:39
布吉五星酒店唔駛諗,一定唔帶得女,四星有幾間得,唔介意住三星其實都幾多選擇!

啤酒兄,之前pm聽你說一䧁可以,介吾介意話比我知邊間3,4星可以,pm都得。
今次去有冇食長腳蟹,我覺得全巴東呢個塲最掂,好過A go go bar,哈哈

ALEX 發表於 2019-11-30 20:23
啤酒兄,之前pm聽你說一䧁可以,介吾介意話比我知邊間3,4星可以,pm都得。
今次去有冇食長腳蟹,我覺得全巴東呢個塲最掂,好過A go go bar,哈哈

之前呢度答過你,十五樓,今次住多一間DoubleTree,我都唔知佢帶唔帶得女,第一晚九點帶女返去,我間房喺地下,大堂好鬼多人,邊有人理我 ! 第二晚三點幾返洒店,大堂鬼影都冇隻,第三晚,我貓到勉強返到洒店,冇搵女!長腳蟹吧要問明,竟然有女唔同客走,攪到我嘥咗兩杯LD

http://141hongkong.com/forum.php ... eid%26typeid%3D2022

回復 dellwtko ##1 的帖子

okay 喔!

manman822 發表於 2019-12-1 05:29
回復 dellwtko ##1 的帖子

okay 喔!

OK㗎

平价阿  不知道姑娘质量怎么样

dellwtko 發表於 2019-12-1 02:47
之前呢度答過你,十五樓,今次住多一間DoubleTree,我都唔知佢帶唔帶得女,第一晚九點帶女返去,我間房喺 ...

係架,長腳蟹間bar吾係條條女出街,有d肯但就天價,同埋間bar D女問你拎lady drink好勁。

pepsilong 發表於 2019-12-1 12:02
平价阿  不知道姑娘质量怎么样

有啱鬼佬,亦有啱一般師兄,食得落咁啦

ALEX 發表於 2019-12-2 12:56
係架,長腳蟹間bar吾係條條女出街,有d肯但就天價,同埋間bar D女問你拎lady drink好勁。

鬼咪!果幾晚係咁見D國內人係咁買,冇停過!

啱啱住果間DoubleTree,下次住多次確認帶唔帶得女,因為地點其實好方便,由步行街海灘出口行返酒店只要约5分鐘!

遲下三月會去布吉, 到時去八下先, 多謝啤酒兄分享.

BiKiNi王子 發表於 2019-12-3 01:01
遲下三月會去布吉, 到時去八下先, 多謝啤酒兄分享.

好玩返嚟記得出包膠

下星期去try try