[曼谷] 單兵攻略 - 日按 \ SMOOCI \ OUTCALL MASSAGE \ 蛇尾 - Part 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Edited by ericm at 2019-11-29 23:51

長文

承蒙本台某師兄大方分享戰神的聯絡方法 (通過私訊),小弟都想藉此拋磚引玉,分享一下最近係曼谷的經驗,希望下次有機會再到曼谷的時候有一個更難忘的經歷。

話說早排應幾位泰國老朋友邀請到曼谷聚舊及參加婚禮,所以小弟就打算多留幾日係曼谷黎一個暗黑行程。

既然有個咁難得嘅機會,當然要好好計劃用盡每日嘅時間。單兵暗黑行程嘅呢日試過幾間日按 (包括最近本台好熱門顔值相對上高的一間,其實小弟係果間日按年初新開張嘅時候都試過兩次,今次連佢嘅姊妹店都試過),Smooci (買埋 Premium),Outcall Massage (當然又係最近好多討論果間),蛇尾。

總括黎講呢次暗黑行程行程幸運地沒有中伏,可能因為出發前已經進行資料蒐集,預早同日按店、中介預約時間。最後亦都拎咗幾個聯絡,下次有機會再到曼谷的時候要搵佢地就唔需要俾中介抽水。

入正題 - 蛇尾編

蛇尾作為新兵我有一個比較難忘嘅經歷,所以我用呢個作開首。

我都好同意幾位師兄討論關於蛇美嘅觀點,先要對方同你有眼神接觸,想玩 LT 先不要急,要食好西一定要夠耐性,但我覺得樣靚身材正人多你行兩三圈都仲見到佢,我諗有一半機會都係伏。

最緊要都係執下自己眼耳口鼻著得靚靚仔仔咁去,我發現我緊隨一班人行嘅時候 (有中佬又有肥佬又有四眼毒男),有女仔真係無反應,但小弟行過都會微笑打招呼,亦試過俾女捉住 (當然有部分女你望住佢嘅時候,係咪都對你笑又打招呼,我都試過望女無反應俾番我嘅時候)。但要記得你揀女時人哋都揀你,蛇美係自由買賣,夾硬嚟一定唔會有好結果。

綜合師兄嘅經驗本著新兵的精神去見識,我自己果晚去蛇尾目標就係腰幼腿長,樣順眼唔需要好靚有笑容就可以,上圍唔需要豐滿 (泰國真係好興打假波),望上去後生 (就算廿尾童顏我都接受)。

因為想玩 LT 又唔想中伏關係,我選擇十二點左右去到蛇尾。人山人海,不過女仍然多男好多。但我要求高妹 (>165cm) 又中目標的選擇果晚唔係好多。

有前提下行咗幾圈後就有四個目標,結果有兩個再行一圈就見到準備被人帶走 (一個係大眼長髮高妹 (目測過 170cm),另一個係頭髮到膊頭打扮好韓妹感覺)。傷心。

然後我就再行一圈問另外一個目標,曲髮露腰長腿妹。誰不知走埋去傾計嘅時候就發現嘴上有墨,而且係好唔適當位置,LT 只到朝早六點。898。

剩低一個目標背心露腰長腿妺,眼大大但唔知點解有種感覺唔係好岩我心水,就再行幾圈,如是者就不斷來來回回。

結果行行下有個新目標出現,應該到蛇尾無幾耐,見到我又打眼色又笑咁,咁我當然繼續扮冷淡繼續行,點知呢個目標每次我企附近就一直望住我,有次仲同我揮手,如是者左諗右諗要邊個目標半個幾鐘又過咗。

跟住有個男人走上去同佢傾計,心諗唔通又要俾人帶走?最後其實虛驚一場,但再過一陣我見佢執嘢走出去。oh shit。

正當我走到門口眼金金望住佢走上樓梯嘅時候,佢特然調轉行落嚟,結果我終於走上去同佢傾計,LT 可以到我訓醒 (我話我十點先訓醒),WTF?

但我仲係未決定到,就同佢講我會行多一團,咁我就去問另外個目標,發現都係唔係我杯茶,完。

結果小弟行咗個半鐘,係一點半終於可以走了。

佢: 點解咁遲先過嚟?我見到你係咁行嚟行去。
我: 我同自己打賭要係一點半前一定搵到一個俾你更好嘅女仔 (利申我真係打算一點半就走),最後我發現係搵唔到。

呢個女仔係符合我之前目標,皮膚正常泰國女仔嘅黑同滑,腰部背部都有紋身。

原來呢個女仔好健談,番到酒店係吹水又吹咗個幾鐘,了解大家又討論下香港同泰國嘅時事經濟。

佢咁講我咁聽:

同朋友有做生意最近半年生意好差 (早排每人每月最少賺兩三萬) 就決定落蛇尾搵快錢,但又唔想屋企人發現而且日間要打理生意,所以一個月只落幾次,之前有個台灣同香港男朋友拍咗好多年拖。做過幾年護士但太辛苦就同朋友夾份開店賣衫。

佢講到我好似係佢 Clubbing 時嘅目標咁,一直等我過嚟傾計,點知行幾轉都俾個冷面樣佢,就刺激佢今晚一係我一係唔接生意,原來個早前個男人係俾佢打發走。佢本來等唔到我想走,但佢走上樓梯時佢仲係到個好姊妹通知佢話我望住佢走,佢就拿拿聲落番嚟 (我見證住佢又走又落番嚟),原來佢同佢好姊妹一直討論緊我 (實情應該係笑我多)。講多兩句話說中間見我行嚟行去又見到有女跟住我,佢就同佢好姊妹講佢好嬲點解佢會揀果個女仔,點知佢個姊妹見到原來跟住我後面個女仔係自己走。back to the game。

佢問我係咪台灣香港嘅男仔都係咁,佢以前個男朋友係 Clubbing 識又係一模一樣,明明有意思又扮冷淡 (其實我係對唔熟嘅人好冷淡,所以成晚都諗咗好耐點開口)。

同佢傾咗個幾鐘計感覺佢個人幾真,再加上我見到佢個好姊妹係我帶走佢嘅時候恭喜佢個樣,咁我信住先。

甜故唔分享咁多,不過不失感覺到佢自己都好 high,技術都唔錯。

攪完之後又吹咗陣水,之後就一齊訓覺,攬住訓又用對長腿夾住我。omg。

佢問我係咪十點醒,我以為佢較鬧鐘點知訓到十點幾佢都未起身,我就唔打算嘈醒佢,但係我發現我醒嘅時候佢仲係攬住我,成晚訓覺都係你攬我又我攬你咁。好 GFE (利申小弟拍拖幾次長短拖)。

佢醒咗大家就毛手毛腳,不過我唔打算執多次先俾佢走 (因為蛇尾係行程尾聲) 再加上佢又無主動要求 (我係女都好正常除非真係你男友)。結果佢十一點幾先走最後從後攬實我。我擦緊牙唔好攪我後面。

最後都有拎佢聯絡佢話下次去曼谷可以帶我去玩。

願諒我無相提供,因為佢真係好擔心家人朋友知道佢係蛇尾做外賣 (有次佢發現有個客識泰文嚇到佢半死)。

其實想帶出都係本台師兄之前討論過嘅觀點,感覺上真係減少中伏嘅機會。

佢同我講除非五六日,一般一點半後都好多女仔已經開始走,九點半十點半係最多女嘅時候 (但有師兄講過 LT 一般都會呃鐘或升價,所以我攬十二點先去雖然一定有好嘢已經被帶走)。

太長待續。。。
C兄準備充足 食到好嘢
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝師兄分享!

蛇尾好玩在, 雖然係明買明賣嘅人肉市場, 但係又有少少"溝女feel"。 你想簡單直接又得, 你想 慢慢睇慢慢揀, 兜兜轉轉最後先搵到你嗰晚嘅partner又得。 劇情嘅發展視乎你同條女嘅互動!

上hotel之前會唔會去食嘢?
最後ST/LT?
條女會stay到幾多點?
同唔同你食早餐?
之後會唔會留contact follow up?
有冇私底下mark佢出嚟嘅機會? ......

好多好多可能性, 劇情發展由你決定!!  呢個係我咁鍾意蛇尾嘅原因, 每一次去都係一個adventure!!

戰神現在是否已經去了 SMOOCI 搵食? 見有個 Jennifer 好似戰神 (我未見過真人, 只見過D相)

Reply ii882000 ##2 Add Thread

都係多得咁多位師兄討論,我集百家大成。未去到最理想但已經好滿足。

Edited by ericm at 2019-11-30 00:11

Reply manmannew ##3 Add Thread

係曼谷玩過幾種之後好同意師兄嘅講法。

1. 直上 Hotel。
2. 一開始已經講好 LT,不過果陣成點鐘唔知會唔會仲有女堅持要 ST。我果晚問另外兩個 LT 都 Okay,一個 6am 一個 8am。
3. 我果晚個女仔最後 stay 到 11 點幾,佢話雖然自己做生意但平日都唔可以太遲返去。
4. 訓到十點幾我無問佢想唔想一齊食早餐。
5. 已留聯絡,當識多個朋友,下次去曼谷可能約佢食飯。

佢同我講你個樣如果有四五十歲都好難搵到食。我其實發現果晚好都有好多目測四十零歲男人行黎行去,唔知係搵食定見世面。

蛇尾真係 High risk, High return。不過我覺得都要睇你忍唔忍得等到岩自己心水。

Reply pandahui ##4 Add Thread

我無留意,之前有諗過會戰神,但小弟都係顔值先行,服務其次。

我研究咗好耐 Smooci 發現得 4 個合自己心水。包括眾師兄女神 O,K,C (O 好姊妹) 同 T。

我係曼谷果幾日咁啱 O 放假,問咗兩次 agent 都食白果。

K 係樣靚服務好,衣著好 elegant,又健談。不過 GFE 無我係蛇尾果位咁高。

多謝師兄實用report

小弟覺得基本LT到幾點
次數幾次
都是要先溝通
你開出你的條件
可以就走
不能NEXT
反正曼谷很多種玩法
重點還是在錢

恭喜師兄 食到自己想食

pandahui 發表於 2019-11-29 23:53
戰神現在是否已經去了 SMOOCI 搵食? 見有個 Jennifer 好似戰神 (我未見過真人, 只見過D相)

絕對不是。Jinny 胸很小。這個Jennifer 大胸.另jinny不會放自己相出來

回復 ericm ##1 的帖子

師兄,蛇尾當晚女女的ST, LT的叫價多少?是否又升高?
價格跟smooci差不多了?

多謝師兄報告,下星期終於出戰

ericm 發表於 2019-11-30 00:08
Edited by ericm at 2019-11-30 00:11

Reply manmannew ##3 Add Thread

其實又冇話四/五十歲去到蛇尾搵唔到食嘅。 講到尾都係明買明賣,  只不過條女寧願客人係 一個 阿伯定一個後生仔咁解啫。

當然, 四/十歲都有好型好charming 嘅, 二/三十歲嘅亦都有樣樣衰衰, 寒寒酸酸, 睇你點包裝啫.

回復 ericm ##1 的帖子

發貼用心,期待下集。

Ching做曬功課實無甩拖啦

感謝大大實用的報告,outcall massage還蠻想嘗試的

Reply 泰國烤乳豬 ##12 Add Thread

其實都係,講清講楚。不過我新兵衝入去唔知頭唔知路咁,睇吓其他人點互動我就跟住做。

因為蛇尾係我旅程尾聲 (玩到好累) 我都無主動問要幾多次,關心反而 LT 到幾點。

Edited by ericm at 2019-11-30 13:13

Reply ngpeter1688 ##16 Add Thread

我無問過 ST,LT 我問過 3 個 (包括當晚帶走),一律 THB 6,000。一個 6am 一個 8am 計都係 4.5 / 6.5 小時 (以我點半鐘走計),我帶走果個十一點半先走成十個鐘,咁計就平過 Smooci。

我係 Smooci 預約 8 小時幾位熱門都要 THB7,000。不過好同意師兄之前講 Smooci 有評分機制中伏機會可能細啲,但最大問題係大量照騙同埋啲人評分有啲係亂嚟。照騙解決問題就係上 google,然後你就會發現有部分女嘅舊照仲係度而且比較小 photoshopped。

Reply Fedora339 ##19 Add Thread

要分好多集因為一集都用我好多時間打篇千字文,但真心想大家交流下玩法