[粗人粗語] 有冇人鐘意過囡囡?

寧願撞唔番,師兄應該都覺得無奈。
回覆 讚好 不讚 使用道具

自古歡場冇真愛~

有 , 鍾意個七日鮮妹妹仔 , 每次屌完都好滿足 , 但我無不切實際諗法 ,

無話會想約出黎見面 , 佢要搵錢日日俾人屌好正常我無問題 ,

仲驚佢唔夠錢叫埋朋友去幫襯 , 師兄 , 係想法問題

鍾意唔需要擁有 , 我覺得而家咁樣又鍾意又有得屌幾好

玩到夠咪鍾意第二個囉

回復 llaawwhk ##43 的帖子

師兄真高章

歡場認錢不認人

喺澳門試過,佢好靚,直頭靚過香港好多MODEL仔。最緊要無咩雞味,極有女友FEEL,重有一樣最重要既係識廣東話

瀨野果次係隔左好耐無搵佢,我地一入房就好開心,我攬緊佢,跟住見到佢地眼神唔同左,好似示意比我KISS,我果下忍唔住KISS左。之後我地就成日出街,好似拍拖咁。

不過最後我地都無開始到,可能我有D唔嗲唔屌,佢話開始無所感覺WOR...

宜家我地都成日見面,可以話又係顧客又係朋友

回復 thtim ##46 的帖子

都幾開心

越早醒⋯⋯越好⋯⋯望返轉頭得啖笑對嗎?
師兄

回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

有好鐘意屌茵茵

同自己講短痛,頽三日好啦,過左三日搵第二條女啦
當你遇到件更正既就會忘記佢。
你依家只係單沉,即使雙沉,你哋都接受彼此的過往,仲要面對現實的不同圈子,生活方式不同,佢仲要接客。
除非佢賺夠收山,而你又玩夠或你哋open relationship,活在當下就有機。如果你無幾千萬身家或雙方都無45歲以上都係算吧啦。
當然,我爬版都見有師兄關係不錯在一起了,女應該上岸及雙方都有咁上下年紀,看透左。

人心肉造
邊有話冇感情

同正常女仔要修成正果都唔容易
更何況囡囡

你女朋友同個男同事行得埋d,你都呷醋啦
如果同囡囡一齊,佢份工就係要同客扑野,同客打飛機
真係唔係咁容易keep到

身邊識得d囡囡都有同我呻過
啱啱識個男朋友,識個時話「接受到」過一兩星期就散左

另外有樣野,男人有時真係唔識分
最怕你原來對個個客都咁好,對個個客都問︰「你做唔做我男朋友?」
其實掉返轉都一樣
囡囡都唔會知個男人會唔會成幢樓d女都玩哂,個個都係女朋友

回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

以前包過D女由銅記到上水都有.喜歡叫佢收山每件都有一年貨仔起.
有錢就私有化玩,無錢就面對現實,唔好太多感情,就好D

為仆野而見佢,為見佢而仆野,我諗要到唔得個日先解脫到,問世間情是何物..........

活在當下,嗰一刻做到乜咪做囉,無須勉強,到時有錢無力講乜L都無用

只要雞齡夠長,而且出道夠「後生」的話,唔多唔少都會碰到個會鍾意嘅阿女!
講返自己,我係有嘅,差不多十幾二十年前了,之前都係依度嘅討論區講過。
係澳門一個越南女仔,都真係幾開心,到最後佢話想搵一個完全「唔知」佢「下過海」嘅人一齊,就係咁,大家就冇再見了🤷🏻‍♂️
到依家,人大了,見女多了,會鍾意阿女嘅機會就會變得微乎其微了。

回復 lokielok ##55 的帖子

對,實在經驗之談

識過個女仔 幾好傾亦志趣相投
次次搵佢都攬住傾兩個幾鐘偈 佢都唔會收多我錢
但佢最近無做了 不過我好抽離
因為一早知會有呢一日 亦都知自己唔會養得起佢

服務好D係141
好易令人著迷

之前沉過幾個了,希望依家呢個吾好沉太深,間中識得浮上水面清醒下

呢個話題唔彈上來都唔記得寫過,咁就順便講下啦最近啦,而家冇過份想法了, 隨遇而安吧,佢做就約下,唔做過時過節都會祝福下佢,反正佢有時講假大話都係想氹我開心,不如珍惜時間無謂太較真,過程開心就好,反正我家裏有點事,也搵不了她幾次。

最後祝各位師兄除夕快樂。