陀地妹大口大口咁含能,作為男人點會頂唔順呢?The Beat Spa 陀地靚女Yuki,同佢仆野好爽.....

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-The Best Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日返工俾老細省左成日,攪到心情真係好down,感覺好唔爽呀!
既然心情咁唔開心,好應該搵返d囡囡來氹返自己開心姐,
二話不說,咁就上The Beat Spa,洩下火!一於就打個電話去book,
book左時間,食d野就出發,食完成個人充滿精力,準時到達,入房後,
有個陀地靚女入來,身材呼之欲出,再加樣子甜美,真係漂亮動人!

大家坐底,佢見我唔出聲就坐埋d同我傾計,(其實我係掃緊佢樣同身材姐!),
傾下計感覺熟落左,陀地妹叫Yuki,好特別既名,無耐就幫手除衫,除褲,
Yuki唔同一般港女,都幾好波,揸住個波波去沖涼,細佬即時有反應,幫我沖涼,
後面攬住我幫我洗小弟弟同蛋蛋,比UZ搓多幾下開始硬,沖涼唔求其,沖洗好仔細,
上下前後洗乾淨,洗完一齊浸浴,我雙手就好忙咁,玩佢柔軟又挺既波波,
來來回回不斷揸,波型好好睇,淺淺既乳頭,十足美感!

上床後,Yuki幫我香薰推油,估唔到靚女手勢咁掂,
仲好鬼溫柔,一雙巧手搞到我既舒服又興奮,推完反正面,
一路揸波一路車,(至於車唔車到就睇自己彩數啦)然後順手摸落佢條大髀度,
滑度ok,再入妹妹打個招呼,佢含腸我奶西,大家配合得非常唔錯,
我俾陀地妹大口大口咁含,作為男人點會頂唔順,叫佢同我戴頭盔!

我要求男上先,Yuki話佢最中意男上,夠MAN,
攪到我D大男人感覺出晒來,佢訓係張床度完全Ready好晒,
等我硬硬既細佬插入去佢妹妹度,
我就可以出盡力去馬,唔係就住就住,UZ係咁叫床,
呀!呀!呃...呃...以九淺一深咁插,插到佢不斷流自然水,換女上展示騎功,
我同佢攬住一路錫lin一路un,最後車住出野,好有feel,同佢仆野好爽...
事後浴後,我放低家用,睇見佢一味望住我笑,臨走前攬攬!

總結:陀地妹Yuki有招呼有笑容,主動得來又溫柔體貼,好識服侍;健談,識同客人溝通,唔會悶場,值得返啅。

好能正喔

非常吸引
值得一試
Nice body will try
陀地正喎
好吸引
多謝分享
回復 chuckberry ##1 的帖子

女女直到暈
Thx for sharing
含能SPA
多謝師兄分享

好似幾正!
可以開大,囡囡正,多謝師兄分享!
1600同2000有咩分別?
支持陀地
多謝分享
好吸引

開大

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:16