高級環保吹加69加車牌,LOACL翠如BB好似同女朋友咁,食殘廢餐🍻

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-Angel Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Angel Spa頂級硬件,酒店級設計裝修,絕對為客人能提供最佳既尋樂性地。

囡囡:LOACL翠如BB
樣貌:9/10 幼幼組,索女一名,目測21歲,年輕就是本錢,愛吃嫩口既要一試
身材:8/10 身材高佻美女,16X CM,全身走肥,美腿長長
技術:8/10 技術幾好,吹簫一流,睇得出陀地訓練有素
態度:9/10 全程有講有笑,冇黑面,好配合
女友feel:9/10 清純少女feel,食feel之選

LOACL翠如BB俾我第一感覺好有明星相,
樣靚身材正,而把聲音嗲過林志玲,
我入到房,佢要唔要飲杯水啊?談吐有禮;十分主動,同埋佢幾姣,技術算熟練,沖洗有波推,浸SPA有水中簫,仲考埋車牌,
床上用日式AV油服侍我,青春胴體,個樣真係迷死人,nuru推油好正,推到我慾火不斷燃燒,谷精上腦,到床戰,好有heart好有女友feel,
高級環保吹加69加車牌,就好似同女朋友咁,真係舒服,淫水勁多,好有挑逗性,呢時我條野已經超硬,細佬已經係度投訴我(大佬快D開波啦!)
翠如BB好識做,上套做女上,見佢係咁鋤,對波上下搖擺,佢仲有招絕技(收音機),我條野都唔算大,俾佢夾下夾下,好撚實,快俾佢搞到想出野時,
女上時,好似係度食殘廢餐咁,真係好舒服,佢個八月十五本來唔係好大果種,配上咁既高度,顯得幾大幾翹,之後配合得非常好,推車效果好好,撞到啪啪聲,好悅耳,換男上一番,見佢雙手又係捉住床單,係咁話好爽,最後我俾左佢幾億精兵。

總結:佢服務都好齊全,有地個地方要讚下佢,就係我成個過程換左幾個姿勢,佢完全無覺得麻煩,無黑過面,十分配合,真係幾好,連佢自己都同我講,有咩地方做得唔好可以提點下佢,估唔到LOACL性格幾好,可以一試!
Thanks for sharing !
要食翠如bb
一定要試
感謝分享。
女朋友feel 正
要試下先得
蜜汁殘廢餐
回復 eeat ##1 的帖子

有無TG Link?
咁後生一定要試
師兄最後幾$埋單?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:34