[曼谷] 寒流襲曼谷,心仍未冷…Siam 降魔篇(上)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟找數啦…

話說今年內要完成不可能任務,結果都係要拖到年尾先有機會🤣
(尼篇未有斬妖內容,可自行選擇觀看)

出發前已經預約到full booking嘅小弟我,由舊相好介紹下,順利約左一隻靚妖係第三日下午相聚😍本身諗住黎個切雞鵝飯🤣但相好極度抗拒下,變左單拼鵝脾飯🤣

第一日下午時間到達曼谷,已經感受到陣陣涼快,等車唔出汗嘅感覺太爽啦🤣
幾經周折2點左右到達酒店,放低行李,食個飯,先3點有多…
行程要到夜晚先同女女慶祝生日,涼涼地去沖個靚涼先🤣
由酒店行去sukhumvit soi24,竟然係一粒汗都無出過🤣咁多年都無試過🤣
一轉入去,未行到入pink,已經俾個媽媽生叫住我🤣
最近都幫襯左好多次,除左鬼佬之外,就係同佢最熟😉
例牌都係果啲野,邊間就唔開名,費時免費幫佢賣廣告,我又無得分嘅🤣
女女22歲,假波但軟熟,細細粒靚樣,大車環吹都有,係啲房好奇怪,明明有浴缸,但無一次係會同你浸浴嘅🤣可能我又無主動要求啦🤣
尖峰時段,都會有10幾條女係度,可食用有一半以上…
比起一啲當紅店鋪,小弟鍾情細鋪仔,偶有驚喜😘
(有興趣嘅師兄,自己搵下,都係果左右幾間🤣)

攪掂曬再慢慢行返酒店,整頓一下,換衫去接女女食飯
由於係生日飯,就選擇左去sathon嘅zoom sky bar度食飯…
我已經好醒咁著左長袖衫…結果比平時去sky bar仲凍🤣
我成餐飯係打住冷震咁食🤣
當然女女見到靚景,好開心咁影相打卡…我都好滿足😋
當晚客少,好安靜,全程都有個人跟足我地枱,8000thb,兩個appetizers,兩個main,一份生日甜品,一枝白酒,絕對合理(除左好撚凍之外🤣)

之後約左朋友去huai khwang果邊間chill chill飲野
尼間泰吧,你地問女女,10個女女,9個都鍾意去,無他嘅有live band,地點方便,價錢合理,氣氛環境都相當唔錯…加上個場啲客好多靚女,久唔久會見到啲show girl係度飲酒🤣睇下都好啦🤣🤣🤣

喂喂喂…咪住先,成個旅遊報告咁嘅,一陣Bangkok兄幫我搬去第二度🤣🤣🤣

結果飲飲下line響😏
之前已經係香港約定左條女聽日開波…無錯就係尼期泰版成日講,成日問嘅sideline女

尼條女,一個字,懶🤣🤣🤣但食相頭一流
3000thb到我酒店,1.5hour

點解會咁嘅,唔係要去佢地自己嘅hotel或者condo嫁咩…🤔
之前我都係咁諗,幾經辛苦之下,搵到個fan page,日日都send幾廿條女黎俾我睇
膽粗粗咁問啲女,黎酒店得唔得,結果10個10個都唔得…屌,唔心死,轉泰文問…
最後10個有4、5個都無問題,但要加錢…
👌🏻學黎明話齋「錢解決到嘅問題,唔係問題」🤣

(唔洗pm我問邊度搵,我都係自己搵!)

如是者,飲飲飲,隔離枱有兩個女仔咁啱同我對望,俾我朋友捕捉到🤣
即時叫過去拎line,我心諗咪玩啦,壽星女係度,想我死咩🤣
結果係好愉快嘅氣氛下,結束第一日活動…
同壽星女返酒店活塞運動🤣

壽星女識左幾個月,之前都約過出黎食飯飲酒,佢外型cool到核爆,但識落左其實好好,會主動俾錢埋單,俾的士錢,講一句想食mookata,就會立即飛出黎陪你食,買完野又會幫手拎…
返到酒店可能佢都飲左好多酒,結果做到一半佢瞓左🤣🤣🤣🤣
(可能我細啫啦,攪唔著佢🤣)
放過佢,由佢瞓…結果佢覺得我好好人,纏足我三晚🤣
咁我中間仲點出去玩,點斬妖呢🤔

欲知後事如何…請看下回分解😏
師兄有個好飯盒,仲要去捉妖!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄真係幸福呢,有個私家飲盒, 羨慕死人

回復 Kimchen ##1 的帖子

等咗你成年找數,雖然仲未見斬妖內容,不過都好過果D過咗成年,都仲係QBQBQBQB嘅廣告

等Kim兄斬妖除魔過程

亮女,支持

精彩!緊貼追看。

CHING. 快D有斬妖報告就好, 心急人上

咁勤力半夜仲唔瞓🤣

1314.ww 發表於 2019-12-12 07:40
師兄有個好飯盒,仲要去捉妖!

飯盒…我有好多🤣

fattyoldbear 發表於 2019-12-12 08:16
師兄真係幸福呢,有個私家飲盒, 羨慕死人

去得密自然會有🤣

dellwtko 發表於 2019-12-12 09:06

等咗你成年找數,雖然仲未見斬妖內容,不過都好過果D過咗成年,都仲係QBQBQBQB嘅廣告!

我成日都諗,搵女係咪真係咁難…🤔

ray819 發表於 2019-12-12 09:44
等Kim兄斬妖除魔過程

好快好快🙏🏻

ilovetoplay 發表於 2019-12-12 09:52
Kim師兄依然造福人羣,又大把相好!
絕對係好人一名!

好淫就真🤣

alexau 發表於 2019-12-12 10:40

CHING. 快D有斬妖報告就好, 心急人上

我都好鍾意睇人斬妖🤣

dddmmm 發表於 2019-12-12 11:05
咁勤力半夜仲唔瞓🤣

係果邊慣左夜瞓🤣

kiddy 發表於 2019-12-12 11:18

Angel.Babies

Kiddy兄真係博聞🙏🏻
我唔開名,就係怕啲師兄攪唔掂,話我吹水🤣

Kimchen 發表於 2019-12-12 12:10
我成日都諗,搵女係咪真係咁難…🤔

哎呀!你改咗簽名𠻹!你之前講果個金毛死肥仔可能難D囉

dellwtko 發表於 2019-12-12 12:23
哎呀!你改咗簽名𠻹!你之前講果個金毛死肥仔可能難D囉!

我自己都轉左髮型幾次啦🤣

啤酒兄,佢依家又無咩點,啲恩怨抺左佢啦😉