[華南地區] 倒水.

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

三百一Q 生仔閪叫俾V 7即時望下無下文.係益健按完中式.落濱海小区 IMG-20191212-WA0000.jpg 挾左件北嫂入房屌閪.屌完見北嫂在厕所用盆仔倒暖壼水洗閪
當年廟亍倒水歷歷在目

73年代廟亍D鸡同你洗能,係验下有冇性病,有淋淋摸下鸠咀好能痛,有菜花有粒粒,一劣就出血,我試過脾那癬發,隻G唔接,公记入左房都要收返十元個時係有套.但D 人多數唔戴.D 套要一元.但我去城寨叫8文G 是帶套.有時用家計会免费套.藥房買一文三個
廟亍
倒水唔係倒盤水洗.屌閪前.空盤. IMG-20191212-WA0005.jpg 隻G 要你踎埋個盤.隻雞会用漱口盅在一桶較好暖水滔水幫你一路劣一路沖水.跟住抹乾叫你瞓上床.隻鸡跟住就会取個罐有己調好有潤滑剂及消毒液的微濕的棉花球塞入塊閪然後上床幫個客劣到扯到行然後先劈開隻閪俾佢屌.
廟亍G 係帶左子宫帽同塞左棉花得三寸深閪窿觉得下下屌到底
去廟亍叫G 志在出嘢大多分零鐘就鸠咀顶實塞閪棉花將鸠计射入棉花當廟街G 見你一chok完就推開你.用厕纸包住條能免滴精.G 亦用厕紙塞住閪窿起身坐痰罐滴棉花吸唔晒的鸠汁.
屌完閪D 鸡唔会主動幫你洗能.如果個客要洗能.就要踎返屌閪前個盤.G佢会用漱口盅滔水幫客沖水.点洗点卒点抹客自助飧.幫客沖完水
G佢就扣返塊閪的棉花.自己滔水踎在盆上洗閪..洗完就過房俾第二個屌 IMG-20191212-WA0008.jpg IMG-20191212-WA0003.jpg
而倒水阿姨就会入房清理房間. IMG-20191212-WA0007.jpg 倒字纸蘿抹鸠塞閪厕纸.倒沖鸠洗閪盆水入痰罐. IMG-20191212-WA0004.jpg 整理垫閪子孫巾. IMG-20191212-WA0002.jpg IMG-20191212-WA0006.jpg 有鸠汁多又要換.倒痰罐加熱水等整好房叫客入房等屌G
圖來自鏗鏘集.廟街行82
jimmyhot 發表於 2019-12-12 14:07
歷史重温好 Report !

73年廟街叫艇妹15元,而鏗鏘集82年叫30歲G,4O元
chuchucatcat 發表於 2019-12-12 15:56

73年依的卅歲G 係新填地亍12元
我愛朱纷申 發表於 2019-12-12 12:23
三百一Q 生仔閪叫俾V 7即時望下無下文.係益健按完中式.落濱海小区挾左件北嫂入房屌閪.屌完見北嫂在厕所用 ...

淫賤惡魔周七七死日中出散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
禍連家人子孫!退休黑警死全家!當差正仆街冚家產!!!
chuchucatcat 發表於 2019-12-12 15:56

我愛朱纷申 發表於 2019-12-12 19:01
73年依的卅歲G 係新填地亍12元

可惜艾滋喺你睇唔到嘅嘛!所以打真軍真喺好危險嘠!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-12 12:23
三百一Q 生仔閪叫俾V 7即時望下無下文.係益健按完中式.落濱海小区挾左件北嫂入房屌閪.屌完見北嫂在厕所用 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
歷史的今天
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:44