La-Vie SPA瘦底C波靚女Anna,唔單止骨技好,仲玩得好放,Nuru Massage,WOO,爽到我慾火攻心......

簽到
名稱: La-vie SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B18472-尖沙咀-水療SPA-La-vie SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港人口稠密,想係市區搵一個寧靜舒適嘅地方放鬆身心愈來愈困難,呢次介紹新場「La-Vie SPA」,全新裝修,地方寬敞,環境優美。
La-Vie SPA 大量青春靚女駐場,云云靚女之中,最得我鍾意就係Anna,以前做正規按摩的,服務好好,樣貌極具明星氣質,充滿青春氣息,笑容甜美,白瘦C波,身材迷人配上修長美腿,惹火曲線,瘦底高挑,體態格外吸引,加上皮膚白白淨淨,整體望落去簡直係性感到爆,我雙眼即時發光!
沖洗完上骨床先按摩,Anna 一開始先來個開背,正宗得黎又夠專業,技術好掂,邊按邊傾計,好有氣氛,從頭到腳都一一幫我按到十足,慢慢按到鬆曬再推油,推油都一樣了得,做到力夠穴位準,用力上下來回推呀推,服務做到足,絕唔偷懶,按完全身都輕鬆曬,無曬疲勞,好能舒服,起身攬住佢溫馨一番,
直入第二Part,Anna成個小淫娃咁按住我攻擊,Nuru Massage樣樣做到足,添加吹簫服務,爽到我慾火攻心,囡囡千依百順又夠善解人意,玩到爽曬,WOOOOOOOOO,好有feel,好爽!好少女可以同我對戰到呢個層次,
臨近爆發一刻,真係好鬼正,宜家我又不禁回味一番啦⋯⋯⋯
多謝推介
好靚女啊
多謝師兄分享
好吸引!
回復 JianLu ##1 的帖子

Pretty girl... I like
Seems very good, need to try later

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 21:40