樓主: 我愛朱纷申

[愛嫖交流/分享] 拱北睇北嫂倒水洗射子宫米青.回憶廟記倒水.鏗鏘集廟亍

淫賤惡魔周七七死日中出散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
禍連家人子孫!退休黑警死全家!當差正仆街冚家產!!!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-18 08:42
越南玫瑰可以H K 绝跡
爱滋因白粉針而仍健在

我愛朱纷申 發表於 2019-12-14 06:25
個時的G 係帶晒子宫帽
一般陰道閪口到子宫頸係四寸.帶左子宫帽閪窿短左.棉花無路走.手指一扣就出

多谢师兄分享经验!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 08:49
己擺好痰罐.子孫盆.安排坐客廳等屌閪入房
但73年是依的搪瓷盆.當年塑膠物品好贵

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 08:40
屌完閪的炮床.花布就係子孫巾.的客瞓靠牆.G 就外面.子孫巾鋪外面位

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 12:08
打鏗鏘集.廟街行

精彩精彩謝謝師兄分享原來以前係咁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:19