[芭提雅] 芭堤雅 agogo試伏器加預告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我幾時都覺得,出黎玩既女,價錢同質素未必有太直接既關係,質素係包含外貌同交戰感覺,就算靚,但死魚咁,我都唔會叫高質。
呢次我係pty, 五日 , 三晚agogo帶女出街都瀨野。
如果大家同泰妹打交道多既話,就係一點,泰妹講野信一成好,放飛機食生菜。

第一晚
先講大家千祈唔好搭vietjet呢間濕9 airline, 由胡志明市去曼谷機票都係三百幾,但呢間野係賤到會唔只check in, 係臨上機前會磅你所有行李,行李加背囊,總之你身上所有野加埋過7kg就要收你寄存錢,寄行李錢仲貴過張機票,d地勤仲要勁串答你i dont care。
去泰國之前我係越南同FD玩咗兩日,我兩日都選唔啱女LT, d fd又話去越南都唔玩LT就不如唔好玩。所以我一到步Pty, 見到條女,之前見過一次,佢間agogo係central festival側邊,玩咗陣佢話想同我一陣訓,因為越南trip兩晚我都獨守空房,是旦啦LT就LT, 問我比幾多,我就9開,total 5k
先小人後君子,問定幾點走,佢話5am, 我話5am 咁我都係自己一個訓,咁唔LT啦,佢問我咁要幾點,我話9am,佢還我6,我還8,佢還7,是旦啦,講好7am走。
返到酒店,佢已經拿拿臨搞一q,共浴呢就無啦。搞完一q後佢就話要咩柒咩柒要走先,佢聽日返黎訓補數,唔收錢。
我都講啦,泰妹講野唔好信,咁佢要走,夾硬留都無意思。原本講好4000,佢而家走我比3000算,之後佢話明明講好4000,我話你明明講好7am走,你聽日黎我比埋果一千你。之後佢又依依哦哦,話比多500啦,我堅決唔比,佢又依依哦哦,又話平時st都收5000啦,比多300, 開始想嘈,我廢時嘈, 比多300佢算,我點肯定佢聽日唔會黎,佢連我contact都無,點黎。佢問我拎咗line之後,聽日結果都真係無黎,所以話泰妹講野都唔好信。
Screenshot_20191210_195915_jp.naver.line.android.jpg Screenshot_20191210_195927_jp.naver.line.android.jpg

第二晚
第一晚比人呃咗,去到間新開既phacha 叫咗個model落黎,我個LT都仲未成事,就搵佢LT。
12am後 bf 1500 女5000。講好朝早走。
出門口女又問我去唔去玩,以我多年同泰妹交戰經驗,唔好搞咁多,出事機會好高。返酒店一q先。搞完一q,就去食野,去Hollywood側邊食野啦,屌完,加埋女女見埋光麻麻地,我其實對女女已經失去興趣。之後去7-11買落妝水,買早餐,為過一晚做好準備。返到酒店3am訓覺,5am女女就拍醒話佢走先.... 買早餐?你老味天都未光你就走,仲好意思叫我買早餐。
女女落咗妝個樣其實唔掂,所以,唉,算啦放佢走。
再一次,泰妹講野唔可信,又一次失敗既LT.

最後一晚
經過頭兩晚,agogo搵女都麻麻地,之後幾晚都無再paybar女。到最後一晚都諗著食白果,差唔多4am入whats up, 有條女幾靚又真大波,不過落到黎坐都feel到佢cool cool地。飲完一杯drink, 仲有5分就收鋪問我請唔請多杯,玩我咩仲我第一次黎咩,say 咗no之後,因為其實我都成日黎呢度,d侍仔都識我,問我pay唔pay bar, 因為侍仔熟既關係,同我講偷偷地,唔使比barfine,門口等。大家如果有黎過呢度就知,呢度bf 2000 女5000 st, 因為我唔想再中伏st算,但5000st其實我都覺得貴,女女還我4000,是旦啦,4000st都算公價。
返到去,拿拿臨已經叫我沖涼,結果吹都無吹就上套,上面騎咗幾下就叫我上,成個過程半個鐘都無。

三q agogo 都中伏,反而我其他q係soi 6,qq都玩成粒鐘,又69又奶,環屌都得,有條女仲靚過agogo d女所以真係貴唔代表好,我鐘意去尋寶,多過再係agogo搵女。
然而,呢個trip應該係我去過廿幾次泰國最難忘既一次,原因係我已經去完大山音樂節返黎,有關大山音樂節既故事,可能之後再出,但又驚唔太關夜遊事,大家都無咩可能會去到,我只係比大家知道有呢樣野,而大家係好難會去參與到。大山音樂節係咩呢,全泰國唔係,係全東南亞最大型既戶外音樂節,一年一次,過十萬人參與,超過200個表演單位,9個stage 2日2夜,所有泰國最top既歌手樂隊都會出席。講大山音樂節包膠,我諗中文寫既報告,從來都冇,唔係只講141,係Google search都冇,所以我想好好詳細寫,但報告如果大家期待好多咸野睇,就會失望啦,分分鐘比版主扔埋過旅遊區。

師兄我都係soi 6玩完 3000lt 第二朝morning q 10am走 連bf平成半
回覆 讚好 不讚 使用道具

WS啲女係靚,但係要有好體驗都好講運氣。
所以而家都係喺曼谷居多,所以而家都係喺曼谷居多,覺得直接啲實際啲

AGOGO LT 真係冇試過有好野, 今次要SOI6開發吓先

無諗過James兄 去泰國玩都連續中伏 之前見師兄出既post都知師兄系老手。真是時也命也 整定

vietjet 我都搭過幾次 不過系香港去胡志明市同越南內航機 可能好彩又無check行李磅重。期待師兄寫音樂節包膠 食色性也 成日睇屌西都悶

回復 comeonjames ##1 的帖子

你第一晚果間我都有常去,我住開Hilton,好多時出去玩先去果度睇睇,但可能早,D女未返囇,冇乜女啱,飲杯就走!

第二晚果間我早幾星期先去完,D女亦唔係好掂!

第三晚What’s Up,我完全唔奇怪服務係咁

唉!唔好話LT,芭堤亞而家連ST都玩到谷X氣,我等得閒都要寫返個ST試伏器包膠!

BTW,大山音樂節可以出喺音樂版,喺你呢個主題後補條link叫人去睇咪得囉

出來玩我不嬲都唔鍾意LT, 師兄的遭遇令我更加堅信我決定是正確的!!

留名睇谷氣
大山音樂節我又唔係主要講音樂, 大概係我之前係pty 識咗條女, 誤打誤撞下同佢去大山, 24小時對咗4日

comeonjames 發表於 2019-12-13 21:56
留名睇谷氣
大山音樂節我又唔係主要講音樂, 大概係我之前係pty 識咗條女, 誤打誤撞下同佢去大山, 24小時對咗4日

其實最谷氣係ST真係好似計時咁,次次趕頭趕命

咁最多咪係個食飯盒包膠,泰版好多咁嘅包膠啦,我估版主兄唔會搬去旅遊版掛!

AGOGO st算 la

師兄大山音樂節係咪主要多鬼佬?

P.S 愛蒲多過俾錢入閘

留名再睇報道

gn00754946 發表於 2019-12-13 22:37
師兄大山音樂節係咪主要多鬼佬?

P.S 愛蒲多過俾錢入閘

請期待 如果大家普通去到 好似去hollywood  pier 咁我都廢事打
因為大山真係好特別既一個活動

btw 報告我會set 權限 呢段時間去加下分先

comeonjames 發表於 2019-12-13 22:56
請期待 如果大家普通去到 好似去hollywood  pier 咁我都廢事打
因為大山真係好特別既一個活動

期待報告

Soi6之前行過,但真係要尋寶
想請問一下師兄建議幾點去穩陣?

大山音樂節包膠

都係講運

agogo咁伏架!

AGOGO LT 試過一次,伏過,條女一點am走…😭😭😭今次要SOI6開發吓先