[印尼] travel 酒店報告

簽到
夜遊報告
場所種類: 酒吧
名稱: travel hotel
消費: $500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

classic玩左两日, 女雖多, 但食用率不高, 主要是自己要求高問題. 靓果D有时都要輪街症.

今日換下環景去travel, 睇左好多女, 又冇咩女啱feel。 心谂可能食白果多, 不过既然来左, 外面天氣又熱, 不如系度飲下野, 睇下女。講真耶加达商埸冇咩好行。

大概晚上七点左右, 系度矛循紧好唔好返去classic睇下。 正想離開之際, 有條女刚睇完鐘路过我前面, 大波小肥,樣順眼兼有笑容,咁就揀左佢。

由於我只记得呢度比classic酒店贵少少, 而双飞都系550000, 结果都系打子孖来,而我决定都系以大波作為今晚主题, 特登揀多個大波妹.

入到房, 除左衫, 两件女對波都未走樣, 只系黑D同少少肚纹。上到床, 两個有笑容得来又好配合, 又系好公式一個奶上一個奶下。印尼妹好少会好狂热將你ko, 通常盡量配合你. 呢两件全程换左多個動作, 有笑容又冇不断问你finish来. 而且做完又冇主動要小费又冇赶住走, 而classic可能多游客, 好多都自己開口要小费。

講真咁既價錢, 香港按摩都唔止呢個價。 其實有时真系態度比靓重要, 来左三日, 咁日算系最盡興, 執完後轻轻鬆鬆食下野, 然後返酒店休息。

印尼妹如果要樣, 靚既唔多, 但系大波妹, 極少有假波, 不过偶爾墮lin。服務, 吹功不及泰越, 另外好少主動環保吹, 再翻匀熟络都未必肯.
我覺得要環保吹
就是加錢而已
多給小費10萬印尼盾不行
20萬看她要不要吹
酒吧街好像比較多環保吹
回覆 讚好 不讚 使用道具

加錢可能得, 其實我環唔環吹都ok

酒吧街多唔多靓女?好耐冇去.其實消费一樣, 但環景差D
印尼妹,好多都為左仔女出来做. 所以即使遇到生过, 或者服務一般, 我都唔会不佢地面前講人地,一樣比小费., 最多系做果时随便搞幾野走人.當自己冇雞運.

多谢师兄分享!

我从来没有试过双飞啊 感觉好尴尬

印尼都懷念,想再去。但現在機票較貴。backpacker冇咁豪。

回復 dangerousbaby ##6 的帖子

印尼機票算便宜 , 因为雅加达不是旅游胜地 , 我也是很懷念 , MM 年轻平青正 .

Classic&travel我都很喜欢,losasari KFC 前面的幼齿是我朋友的最爱

回復 pingnap ##1 的帖子

多谢师兄分享