[曼谷] 尋找泰國 av 女優遊

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: Can cam & Club 102 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 可以一試 返啅指數: 4/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

查實係好簡單嘅叫雞 relax trip,睇得日本av多,加少少想像力見女有代入感,純粹自high

第一日,行左兩三間,都有幾個唔錯,偏好大波妹,但揀女憑感覺,第一間can cam 有7 8個,第二間得3個係到,揀左 Aun 23歲 ,156cm高皮膚小黑,假大波不過唔算硬,揸到好入先feel到有植入,靚妹屬可愛型,服務還可以,我用狗仔插,係鏡到見佢條短腿加大波波浪下浪下,真係爽,房有鏡好重要,紮炮幾個月,好快比佢搞出

12_15729303731.jpg 12_15729303733.jpg
呢條大波妹我都想上,Aum 嫩口啲 IMG_20191217_192439.jpg

我覺得佢似 女優 逢見リカ ,好矮但手腳比例長又大波
Cc 啲房麻麻,好似以前旺角砵蘭街馬欖咁
Damage 2800 + tip 200

第二日 Club 102, 法國佬座鎮,旺場無jacuzzi 房,女有廿幾,好多都OK,因為佢哋打扮時髦啲,揀咗168cm  26歲 叫 Nancy,有啲大家小姐feel,除衫露出一對石頭波,乳頭淺色,身材殲幼修長,皮膚白淨係佢一大買點,可能我今日食咗藥,吊好耐出唔到,高妹狗仔唔啱位,最后佢話幫我打出嚟,老虎蟹都都要吊出精,轉傳教士位,雙手揸爆佢對假奶係咁推,射完精,頭暈,club 102 硬件好啲,女又多,下次反卓
Damage 2860 w/ lady drink + Tip 100

夜晚落咗 Baccara 見識見色,入場要買杯野飲,豬扒唔小,但都有好野,氣氛好斃在太多人,之後上二樓,滿晒,上三樓,我座梳化 叫no. 22 清純大波座,條女座到離行離叻,掂到條腰only,叫佢 Snow snow對乳頭又吾制,唔好玩無謂晒大錢,埋單佢杯ld 成630b ,唔知係唔係double咗,之前我係下面問媽媽生,佢比menu 可似290?
都幾過癮,二樓有無上裝跳舞,好多波波睇
我鍾意
22 純,大波
16 好多紋身圍住對大波,好狂野
262 好cool,90%似藤浦めぐ  不過更後生更靚
仲有啲唔記得淋巴

仲有藥力,搵返條女汁一劑,蛇尾
去到十二點到,好多女,仔都吾少,第一次係蛇尾揀有壓力,你要去傾,可能比彈鐘係你,比其他雞蟲心裏恥笑,好明顯有幾個高質好多,好多問完都行開,問咗個印度碌,條女比較悶場,之後揀咗件熟熟地大波妹,行返酒店扑嘢,話29歲 office 工,係𨋢夠光見到粉好厚,皮膚麻麻,除衫有啲肥,黑蓮又石頭波,好又一餐唔好又一餐,最緊要囡囡態度好,係自己酒店做爽好多,張床舒服,佢屎忽厚狗仔推一流

Damage 2500,真係唔平,去蛇尾好似淘寶咁,你拆開先知龍定蛇,咁先好玩

女優似 依家步入中年既 初音みのり

仲有條似泰國四仔艷星 Natt Chanapa, 好高,好多人問,自己實力平平無謂越級挑戰
nat_officialaccount instagram_saver_9efeb.jpg

第三日,日式massage,club102 附近幾間睇,琴日睇完紋身妹,今日好留意,問埋keeper邊個有,揀左個25歲清邁女,樣子一般但心口有一幅鳥紋身,好狂,我好欣賞佢紋身,佢服務好好,奶我春袋好用心,吹到硬捧捧就上,搞完成頭汗,房冷氣唔夠,沖完涼佢按摩,我奶返佢紋身,搞搞下硬咗,幫我打出
唔係下面個兩個,紋身類似
Screenshot_20191216_063109_com.android.chrome.jpg 1576352066290.jpg
Damage 2500 + tip 300

出咗兩嘢,好夠了,去gogobar 睇下女算,試下新地方 baccara 對面rio,入到去,一丁友都冇,感覺唔對路,即回頭是岸,過咗 crazy house, 條保安要100b ,我問買杯野飲得唔得,佢放行,如果佢堅持要100b, 我情願去第二間,此風不可長,入面滿晒,媽媽生比個位好衰,但十幾條女全裸跳幾過癮,我見前面吧檯條叔一杯ld 就揸波波仲啜埋粒蓮又抄西,我琴日個件😴,好身羨慕要學學嘢,有條90%似蓮実クレア ,樣又似,連對假波又係咁
留咗一粒鐘後返酒店休息,上下V7玩下,下面話2000b st 佢話唔係lb, 又想試,比咗房號佢要房卡相,之前係泰國叫過v7 女 OK,但曼谷未試過,見過有report伏,好似太平,可能有嘢,叫佢米離,我去蛇尾標返過尾彩好過,至少見過

mmexport1575992404719.jpg mmexport1575992402203.jpg
決定最后一晚搞多獲,驚唔掂,食粒偉哥幫手
去蛇尾淘寶,睇中幾件,揀咗個大学生佢自己話,包到實一實,清秀幼黑型,英文OK,返到酒店御甲,條女背有象紋身,發現又一石頭記,我懷疑佢係唔係大學生,點解要隆胸?

各自沖身上床,嚟到我酒店係我玩女,撫摸加錫佢紋身,失驚無神掰開佢雙腳睇下佢個西,條女發顛咁,返晒面咁滯,冚返張被遮住,氹返掂條女,慢慢欖欖嘴兩嘢,條女開似有啲feel,開波例牌扑嘢,食咗藥唔晒怕中途意外軟,可以慢慢試多幾個姿勢玩,條女好配合,最尾射精大滿足,可以空晒個倉返港,因為都1:30AM條女想轉Lt,我婉拒,聽日早機,查實盘川用盡唉! Promise 佢下次有緣相聚
Damage 2500 + tip 300
小小似女優水稀みり,幼黑,清秀,健康型,唔隆胸可能更自然好看
mizukawasumire instagram_saver_8d9cf.jpg
IMG_20191218_000634.jpg IMG_20191218_000754.jpg

玩得唔算多,下次一定agogo bar 帶女走,今次志在休息,無去傳統浴室玩
Good, 好詳盡!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 sexinvestor ##1 的帖子

蛇尾升價很多了

多謝師兄分享!唔錯喎!

好詳盡 thx ching

精彩報告,多謝師兄

正喎 C兄都吊得吓喎

thank you ching,多數落club玩嗎?

行程充實豐富, 報告圖文並茂

Seems so nice bro

多謝分享,d女又真係有d似AV女優喎

讚👍🏻 失雞無神睇佢個閪絕頂

Super hreat report, thx Ching

多謝CHING UPDATE 資訊~!

樓主報告好想像力, 多謝分享。

第一件童颜巨乳啊

多謝分享 曼谷真係好多假波

非常精彩report。又有啲僅此相.

回復 Winston91 ##20 的帖子

條條女都咁正,爽。

這個報告詳盡的 感謝師兄分享