[食家報告] 首尔差旅偷跳记。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係四台咁耐,学到D野都要反馈俾翻D Ching了。称住出trip三日,尝试吓韩国D anma。

day1因住既地方近江南,打算去佳人。点知夜晚打唔到的士,研究个app都研究几十分钟,前台帮手but冇的士佬肯接。话太近喔……丢鸠鸠,三公里几,决定行过去。行到都就两点了,冲凉入房等,话要real ball slim pretty hot,临尾加左句young,佢话no young,27-35,好啦,尽量young就得。等左几十分钟,入粒,条女对住我一笑,我当堂吓一惊!really?听闻佳人多轻熟女,呢个应该熟到就烂了吧?唔记得同带路人讲要private room,于是乎係走廊搞左起身。条女战斗格,走廊一Q后带我游花园……每入到一间房,我条女就去濑人地,人地条女就来濑我……望住D韩仔肥尸大只既身型同黑估核突既愣仔,我差D缩左。翻房二Q后,拿拿声撤退。搞掂已经就四点半了……

day2因第一晚咁既经验,决定去号称首尔唯一一间睇女真人拣既金鱼。冲完凉俾人拉左过去坐,开始问我中意咩类型。霎时间有不祥的预兆。讲要靓同后生,其他乜Q都唔要。等左一阵,入房,同带路既讲要private room,去到房差点吓死左。寻晚条女如果係啃得落,呢条绝对係夏蕙姨。合埋双眼心中默念西野七濑,艰辛地交埋D功课,急急脚咁走。临走时妈妈桑问服务好唔好,我话服务都ok,人老咯。妈妈桑笑笑口,望埋一二边,话:欢迎下次再来。……你估下我仲来唔来?

day3对韩国冇晒感觉,个F问我去唔去下个场,我话唔去了,攰,想透透。跟住佢自己走左去best + donut。翻来同我讲,你唔去晒晒,donut拍得住越南catwalk.丢喇星。我霎时间石化。

综上,俾各位ching既意见,donut 好过 best 好过 佳人 好过 金鱼。kiss店有时间限制,晚6到8开閘,日头要去既ching就稳其他野搞啦。所有同金鱼,鱼有关的几乎都係黑店,唔好信可以睇真人拣,一句冇,就係一次教训。
唉 fish 的大妈 真的是噩梦一样

謝謝師兄分享。
在清一色廣告文中難得能看到真實的遊記。
佳人的年齡是比較大  但是也不會到太老  
BEST 顏值高
金魚因該是GOLD FISH 不是江南區廳的FISH吧
多謝師兄分享!
我過幾日去首爾都諗住去Anma,只不過仲未揀好去邊間。。。
謝謝師兄分享
回復 雷蒙德 ##1 的帖子

在清一色廣告文中難得能看到真實的遊記,多謝師兄分享!
回復 雷蒙德 ##1 的帖子

多谢师兄分享
Reply y616 ##5 Add Thread

donut 同 best都得……我个F丢遍大江南北,应该信得过

韓國anma早已今非昔比, 不去也罷 ... 尚幸你沒往黑店donuts ...
回復 patnss ##11 的帖子

反正黎到韓國,想食下泡菜😬
就算去大阪沖涼都一半一半機會行衰運,重點都係雞運如何😬
做下功課都只望將中伏率減少😅
夏蕙姨再現
感谢信息分享
陰公 同情樓主

冬甩係黑店, 咁黑仔師兄?
chhkhk 發表於 2019-12-24 11:28

冬甩係黑店, 咁黑仔師兄?

嗰陣好耐了, 仲未高調改名, 沒今時那麼黑.
感謝師兄分享,詳細的遊記
感謝師兄分享真實的遊記
韓國3日真是沒好玩的.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:54