[食家報告] Donuts - 浪費他媽的150分鐘D佢老味#$%垃圾anma之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

說好衣店模式兩棍, 問好只需等約60分鐘勉強接受付了費.  小型版嘅Fish, 一擰樣咁柒混亂, 得部TV睇, 飲品都無擰得自己拿.

好不容易一個鐘, 經理領我上樓.  D佢老味唔尻係上鐘, 係放我入間鼻軒聲充斥的睡眠房. 話要等2,3個鐘, 叫我睡著等.  我精神過蟹, 2,3分鐘自己落一樓面對面D佢老味!  這只濕尻小店而已, 客不算多, 60分鐘變3個鐘明顯玩弄客人!  已付費唯有叫她盡快! 她大大聲保證安排我高質美女, 說只要再多等1,2個鐘便可!

我自問老手, 心知她們尻吹 … 若我進場已預留一個給我, 沒可能要等超過90分鐘的.  問經理預留了給我那技師名字, 居然他奶奶的答不出, 說入房起鐘直問女孩便知道.  心裡大力D爆了她 ..

都快待了2個半小時了, 這次真的服務時間到.  
為什麼帶我進單獨房間?  面前高大黑實泰大look之lady boy沒嚇壞我.  反正這樣垃圾場所加垃圾經理安排我早預了所有不尋常事.  冷靜地跟lady boy說自己付了夜店模式費用, 可不是玩基本服務的.  他/她拿起電話告訴同事, 濕九場却懶得理會.  昭也麼沒人帶更好, 自己走落樓下, 走進音響最強那層走廊自己脫下浴袍坐下.  嘿嘿, 眼前好一個不外如是, 名過其實 ...

韓/泰/賓女仲有lady boys, 真係各式其色, 可惜不是任君選擇.  沒錯, 我沒指明要女性技師, 亦沒指明要韓國的.  但我付足夜店費用妳老西給我基本的?  講好等60分鐘變了150分鐘?  妳自己承諾的高質美女變成lady boy?  我D妳個大臭口 …

看完他們所謂的夜店走廊, D你老味雞巴淪陷性欲都沒了 … 落一樓大力用西夾韓文D柒佢老味, 未待其回應直往儲物櫃穿回自己衣服, 往前台拿回退款給多一記怒目離開, 往附近唱歌去.

發霉Donuts免費送都不吃!  就是撿到2,30萬拿去7 Luck玩玩尚且有機會贏 …
回復 jinro ##1 的帖子

多谢分享,避免入坑
咁差真係去前要諗諗
其實我之前都中伏, 叫咗條女有肚腩唔止, 仲有妊娠紋嘅, 嘔心, 但見呢度咁多師兄讚好, 就費事出聲
師兄的經歷實在太慘,希望師兄日係有G運可以補償番

Thank you so much your good information.

black list this ............................

謝謝師兄分享,以免他人上當。
感謝師兄分享,讓我們不用踩雷,祝福師兄之後好雞運
師兄會韓文 可以抗議
一般人遇到可能就只能硬幹泰國人妖了吧……
多謝師兄分享
这有点太可怕了吧
操他媽的D店 ...
Really Thank you Ching. Black List.

要是哥哥需要的话  我帮哥哥教训她们?
不知到 有没有通过我过去的
但是 我看也是 donuts错误
还有 要是 没有按照哥哥要求安排
下次 就 直接出来吧
没跟妹子干 可以还钱走人
這樣也太慘了吧!?簡直可怕
Thanks for sharing Ching. This shop is really shit
呢間嘢好似好多師兄講唔錯喎!點解似家會變成咁㗎,仲想去試吓添,好彩師兄通知,唔駛中招!
Fish, Best, Donut成日尻吹成日頂帖, 仲有人相信?
要吃Donut lady boy, 寧願去Best點夏蕙姨了 ...
咁黑仔 我上年去都仲真係韓妹 雖然質素一段 但都係叫食得落

我覺得這個版面已經被廣告淹沒了
難得看到一個有實料的帖子,謝謝師兄

韓國還有能玩的場子嗎?
多謝師兄分享、提點,不會去!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:32