[指壓囡囡] [太 子] 依依+雪碧·W平安夜雙飛夜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發,謝謝收看

話說平安夜失身夜,無理由要打飛機嘛,一於開番個雙飛派對。今晚糖妹安排依依帶住第一次夾既雪碧赴會。Let's go party!

1/.報告: 太子 雪碧+依依 雙飛

2/.樣貌: 雪碧 7/10 30+ 怕羞順眼人妻
依依 7/10 30+ 大眼少婦

3/.身材: 雪碧 高挑瘦底
依依 矮,少腩但好攬

4/.波路:  雪碧 真B波彈手淺啡提
依依 C波似中超但可接受。

5/.腿形: 雪碧 正常
依依 矮短

6/.周感: 雪碧正常,有水
依依 少少西隧,多水

7/.過程: Candy地比咗雙飛7號房我。等咗一陣兩位主角嚟到,先見到依依,先嚟個中車打招呼,跟著係第一次見面既雪碧。雪碧係太子K既類型,當然無咁FIT,但個Body唔錯。有BM三文治,有三輪車,但係雪碧只有細車,可能第一次夾,好彩仲有雙吹,兩個吹一支簫,真係視覺享受,好爽。爭取時間玩大床,唔做背,兩個囡囡攻過嚟又三輪車,跟著雙啜LIN雙吹,輪住69,仲有雪碧瞓低我食鮑,依依狗仔簫。玩得咁上下叫雪碧先女上,我繼續食依依隻鮑魚,之後我同依依一齊啜雪碧雙乳,佢叫到前台都聽到。再轉男上依依,雪碧細車至中車,推咗五六十吓就派彩。

8/.服務: 7/10 呢對雙飛只係第一次夾,但已經好唔錯,由其係雪碧唔多雙飛經驗,我都要讚依依全場無偷懶,仲開始識帶新人。

9/.投入度: 8/10 雖然今次係第一次試呢個組合但佢兩個既默契已經好好。雪碧話重未試過雙飛玩到咁癲,好刺激。

10/.總結: 無咗K既雙飛雖然無咁多花式,但無走樣。我開始鍾意呢種一新一舊既組合,有新意!
雙飛真係正
双飛難忘,呢幾日多唔多囡返工呢?
咩價錢
開心🥳!
回復 太子candy ##1 的帖子

多謝師兄上飛報告
啱啱做完雪碧 佢話佢係廣東人 樣 身材 服務都水準以上
Alandavid 發表於 2020-1-5 03:29
啱啱做完雪碧 佢話佢係廣東人 樣 身材 服務都水準以上

雪碧係二班頭質素
回復 太子candy ##1 的帖子

Guess I should try some time
多謝分享
非常正斗
雙飛正
多謝師兄分享
謝謝分享
seems good.....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:48