一分錢一分貨😍20歲青春美少女Lily❤副偈夠正,Nuru Massage,玩得相當過癮,包保唔會失望而回!

簽到
名稱: 綽悅SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A89514-銅鑼灣-水療SPA-綽悅SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一分錢一分貨,靚女大把師兄爭崩頭走去幫襯;
綽悅SPA青春美少女Lily,芳齡20歲,清純靚女,笑容甜美,副偈夠正,模特兒身材,雪白皮膚光滑又有彈性,全身走肥,配合23吋小蠻腰,修長美腿,好一副驕人胴體,真係索到啪啪聲呀,簡直人見人愛花見花開。
Lily好健談,我鍾意佢笑容夠親切,一個微笑就能夠讓人春心蕩漾,
仲主動陪我傾計,令我覺得佢好溫柔體貼,幫我除衫安排我沖涼,洗乾淨後上按摩床,
開始按摩,Lily好比心機幫我按,手勢好掂,交足功課,針對腰酸背痛,力度大穴位準,睇嚟佢好專業喎,慢條斯理按勻全身酸緊部位;
香薰推油都絕唔偷懶,一定賣實力,絕對唔係假骨,兩三下手勢將全身消除疲勞,推到慾火焚身,忍唔住搓揉佢對白滑大波,直落一part:
玩Nuru Massage,配合進口AV油,大波上下不斷晃動嘅效果,的確引人入性,玩起Nuru又軟熟又舒服,攻勢如狼似虎令我無法抵擋,好快夾腸爆出,正啊......
事後冇趕時間,全程足鐘,Lily咁好招呼,一定會再嚟捧場啦!

總結:綽悅SPA選擇多之餘,技師質素亦有保證,玩得相當過癮,包保唔會失望而回!
好吸引!
多谢分享
多谢分享
好好身材啊
回復 JianLu ##1 的帖子

樣靚身材好,一定要支援。
副偈質素高
多謝分享
多謝分享
massage shop open again, we can enjoy it now.

好好身材

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 00:47