[芭提雅] palace 沉船記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

月中單兵去芭堤雅,去過 soi 6行下,有啲都 ok, 不過時間有限,都係去番 ws 搵食

曾經主場 sensation 已經大不如前,失望
pin up第一次去,真係好多女,無得彈
最後主要係 palace玩,本身自己坐左兩條女A同B,但其實睇中對面另一條女 M, M都比個日本大叔坐緊,但我同 M已經互相對望同小動作交流

不過因為應承左 A B去 pier, 所以都係 bar fine 左 A B, 離開前都偷偷同M道別..互相展示喊樣..

但最後有其他原因去唔成 pier, 我就即刻撇低佢兩個,衝番入 palace, 點知見唔到 M, 即刻叫媽咪搵,萬念俱灰之際媽咪帶左佢岀來!佢見到係我都好突然,見我帶左兩個走,無諗過會番來,即刻攬到實一實..

由於太開心,不斷飲不斷飲..最後酒錢都成 6000b =.=
完場後當然帶走佢,佢英文好,可以交流,講番好多今晚發生嘅事,大家都覺得太不可思儀..

番番香港後仍然 keep 住 message..互相 send下相,架船已經沉到落海底...應承左1月再去搵佢..期待中..不過本身有女朋友,都未諗好作乜故仔去偷跳..

依家每晚諗起佢番緊工,其實都會有啲難過同心痛...但都明白佢嘅工作就係咁,所以每晚只能叫佢 take care 同 don't get drunk..

自己都清醒知道唔會有發展嘅可能,但一時太投入仲未能抽身..有無同路人分享下類似經歷..?
食多2件無呢D事嫁啦~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 silent_traveler ##1 的帖子

Ching, 風月場所,過眼雲煙,何需牽掛,幸好尚記得女友,醒醒

師兄架船幾時浮上水面!

恭喜師兄沉船

CHING, take care, don't think too much ...

逢場作興,何必認真

師兄何必為一棵樹而沉,外面有整座森林,大把樹。

过多两个月。隻船会浮番起。

其實奉勸師兄都唔好諗咁多, 歡場無真愛, 呢個道理係人都識, 如果你自己覺得製造一個"沉船"嘅感覺可以令你開心, 令你覺得自己萬中無一, 你可以繼續....

建議你睇下多啲外國嘅forum, 睇下啲鬼佬點樣comment 芭堤雅啲囡囡打心理戰, 你就會知道 發生緊咩事!

ching, be careful, sunk

ching, 佢係你萬綠叢中一點紅, 佢你係佢玉臂千人枕其中一個, 回頭想想女朋友, 早點浮上來, 不要做千篇一律故事既主角

C兄快d浮返上黎

ching, be careful

出外吃野食!!回家拜媽祖!!野食只能偶爾吃吃別太上心!!沒有結果的<你也只是人群中的一個客人

如果你同女友感情上遇到瓶頸, 而你唔介意花無謂錢, 沉船當買個美好回憶。不過隻船只會消費你嘅金錢, 正印先會同你共患難。

Enjoy the feeling but don't be too serious

沉吓浮吓, 好快抽身, 加油ching

師兄,Palace 我都有個老相好,
基本上每次去芭堤雅都會bf佢一、兩日,
都有兩年幾了,都唔算沉船既,
大家都知道大家既角色,
基本上係及時行樂,係無將來既,
不過兩年時間我了解到呢,
泰妹由其是風月場所的,
好多野聽過就算,佢地既套路、演技,
基本上係連自己都呃埋,
我經歷過東莞既年代,
搵食既女大致都係個種套路,
有能力既就幫襯多幾次,無所謂既。

小沉船既沉得開心就無所謂,
始終你洗錢都係為左開心啫,
但唔好沉太深,
其實我每次小沉既時間問自己一個問題
——「會唔會同條女結緍」
即刻成個人清醒晒