樓主: silent_traveler

[芭提雅] palace 沉船記

C hing你請我飲6000 b酒我都冧你啦,仲要bf咗2條女返轉頭,唔食硬你?
回覆 讚好 不讚 使用道具

自問無咁嘅魅力
同埋我都唔係想同佢長遠發展,只係此時此刻會不時掛住佢 je

harry0701 發表於 2019-12-31 21:20
C hing你請我飲6000 b酒我都冧你啦,仲要bf咗2條女返轉頭,唔食硬你?

其實6000b 好多係貢獻比媽咪同埋一個無啦啦坐埋黎 R水吹嘅model
初頭已經不停拒絕,但對方人多勢眾,最後都變左提款機

諗番其實都有啲內疚,講好左同 A LT, 點知比完 bar fine就撇低佢..

alantony 發表於 2019-12-31 00:06
It's not necessary to think too deeply
Just enjoy the sweet moments in life as and when it happens  ...

exactly..i just want to enjoy the moment with her
and keep memory..

AaronLeeA 發表於 2019-12-31 01:34
可能明白師兄感受,多享受下,但感到為條女仍然做緊而不開心就不必啦,玩得開心就好。

我喜歡玩沉船,但 ...

多謝師兄提點
不過今晚除夕夜,肯定多姿多彩,依家都有種難過嘅感覺

冇女朋友嗰話不妨玩玩,有女朋友就唔好玩咁盡啦。

回復 silent_traveler ##1 的帖子

我都好容易鍾意人,所以次次去完都好空虛,係大陸同泰國都沉過船,不過自問冇能力包起佢,所以都係間中虛寒問暖,真係再飛過去時會早D通知佢囉。不過本人覺得泰妹點都好過大陸妹

Reply silent_traveler ##1 Add Thread

師兄,玩過就算啊!

回復 rwu211 ##66 的帖子

哩排對住女朋友感覺都怪怪地,淨係諗住想快啲再飛去泰國

thecal23 發表於 2020-1-1 14:29

我都好容易鍾意人,所以次次去完都好空虛,係大陸同泰國都沉過船,不過 ...

同我情況一樣呀師兄
玩得投入啲就岀事

咁撚大鑊師兄

唔怕咖,唔沉过船,點叫恩客,正如多年前有一相好所讲,出黎做G,冇番几个恩客,点生存 ?

沉过船,又上番水,又保持到同正印,红颜知己嘅关系,就会明白爱嘅真正意义,乜野係爱同乜野係假仁假义,成个淫自我提升两级;人生历练之一,多享受,饮杯。

重有,係酒吧唔撚请杂人同游G饮酒,点醉同识讲No ,亦係重点课程之一,要 Say No 又唔损现场霸气,同沉船课程一样,对日常事务好有帮助。

沉下無所謂,識上番來就ok....個人9up

t3st3r01 發表於 2020-1-14 16:03

沉下無所謂,識上番來就ok....個人9up

暫時無得救
星期六再飛去搵佢,約左4日3夜,一齊去 spa 食 buffet 落 cluv玩

sinking boat is good , yet it brings sad
memory

玩的格言,留精不留情!

泰妹温柔完勝港女

慢慢就慣,謝分享

師兄!泰妹好好戲架!你只你佢戲中一個臨時演員,千祈唔好諗住會做主角!