[曼谷] 聖誕節繁忙之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今個聖誕團友來的次序各有不同,最終先一個人係曼谷三日再芭提雅四日再出返曼谷玩兩晚就走人。
這次就算有好多正經事要日間處理,但業績都算唔錯,玩左四條女,而且第一次係SOI 6帶女走。

第一晚夜機特快出關去PP酒店,坐機鐵時諗緊smooci 定 再搵到會骨開第一炮好。最終決定再揀到會骨服務
同 Agent 耍左 Jesse 11:30PM。主要當時揀得上手同次前有師兄報告的只有佢。
Jesse01.jpeg Jesse02.jpeg

Jesse準時到酒店Call上房話我有個女性朋友在大堂等我
落到大堂打個招呼就入電梯,好笑容比相黑,Jesse好多野講一D都唔會悶。一個鐘頭時間快到就直接話要 "堅揼DIE米"
當然回覆加3000 匹,佢即除衫入去沖涼出來再開工,過程開心有服務。但就又係假波囉

過兩日就七點去Pretty,用Email問有咩女返工及Book女
女:Nice 諗住只係試吓條女咩料就 60 min,都係皮膚較黑A級波,態度友善插入時反應幾大,但Pretty設施真係好差,大家如果去試要有心理準備 {:189:}

第二日一條友去Ekkamai坐大巴入芭提雅,次次因朋友冇耐性一入SOI6就大叫怪獸浪費時間叫走的關係都未能在SOI6玩過,更加講唔上咩ST/LT了。
今次得我一個人就緊係把握機會,六點半行入SOI6。食用率係低,但唔係冇囉,見到有D得又坐左客,行左三轉就入左呢間
揀呢間吧就當然有條女比教順眼,而且裝修門面及女平均都比較白小小。感覺比較亞洲人口味,而且當時Walking Street都未開,就入去消磨時間見步行步
一入去我目標女女就問我要唔要請佢坐低玩,當然話OK。玩吓蘋果棋。
玩左大半個鐘媽咪叫我Barfine 條女。但呢當野價錢比其他店貴 ST: 1000+2500 (2 Hours) / LT: 1500+4500。
問媽咪點解比其他貴,又鳩嗡話D女要十日Check吓有冇病又話D女揀過咁。
我就話如果蘋果棋羸到我就Barfiine啦。結果玩左半個鐘都係佢地輸{:189:} {:189:}
輸到條女要轉GAME先贏到。見都玩左接近個半鐘到就帶返酒店囉。但消費都算唔貴,三枝啤三個LadyDrink都係900匹。
返房依然態度好有服務,都玩左好耐有講有笑B級真波。完成SOI6創舉,希望下次再用多D時間去探勘吓

返出曼谷第一晚就約左條桑拿囡囡11點到我酒店開波。玩左三個鐘完成兩Q,有咩特別就唔點提。

第二晚成班人落主場M Club 玩,當然消費就緊係最貴。但女就緊係最得最好玩及飲得最醉的一晚
M Club.jpg
當晚消費7個人七萬五千匹包酒水及女女坐台。

大家睇得開心就請加分鼓勵一吓。多謝

Thx ching for sharing
想知Pretty D房差成點
回覆 讚好 不讚 使用道具

下次我都想去 soi 6發掘下,不過1500+4500都幾貴

回復 dw6a30 ##3 的帖子

比MOMO更差

回復 silent_traveler ##4 的帖子

係貴,下次唔去呢間就可以了

麻烦师兄pm到会骨网址

wa 好想去M club 見識一次

呢間我上次都去左..不過真係貴..所以無帶女走.

C兄可以介紹係邊間到會骨呢

Reply pandahui ##1 Add Thread

thanks for sharing and girls look good

回復 pandahui ##1 的帖子

請教吓師兄M clu出街大約乜價錢?,比同類club貴嗎

次次因朋友冇耐性一入SOI6就大叫怪獸浪費時間叫走的關係都未能在SOI6玩過👈🏻親,你開心就好了

請問M Club 呢D 單兵去有無可能?

M Club is really expensive,  but really happy

C兄的行程都好緊密

M club 啲囡真係高啲

M CLUB 實在是好貴!!!

會到骨~~小弟也想知道!!請大大分享小弟謝謝!!

說到出門跟朋友意見不同時.....我覺得自己走自己的路就好!!玩好了在會合就行

畢竟一年沒去玩幾次!!!自己開心最重要!!

7個人七萬五千 不貴啊

精彩有相報告,值得加分支持。

多謝師兄分享!
唔加分唔得